Перспективи селекції на оптимізацію жирнокислотного складу олії сучасних сортів ненаркотичних конопель
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2011.66619Ключові слова:
Коноплі, жирнокислотний склад олії, токоферолиАнотація
У статті наведені відомості про жирнокислотний склад олії різних сор-тів ненаркотичних конопель та результати порівняльного аналізу цього скла-ду. Розглядається проблема окислення олії і результати дослідження токофролів як важливої складової антиоксидантної системи даного продукту##submission.downloads##
Опубліковано
2016-04-15
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 В. Г. Вировець, І. М. Лайко, І. В. Верещагін, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.