Результати селекції нових сортів озимої пшениці селекції інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва НААН, ступінь їх екологічної пластичності за урожайністю і показниками стійкості до хвороб
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2010.70224Ключові слова:
Урожайність, стабільність, генотиповий потенціал, озима пшениця, септоріоз, тверда сажкаАнотація
В результаті проведених досліджень визначено характеристику і методи створення нових сортів озимої пшениці, їх господарсько цінних ознак. Вивчено екологічну пластичність, стабільність та селекційну цінність на підвищення стійкості до несприятливих чинників зовнішнього середовища в умовах північно-східного Лісостепу України##submission.downloads##
Опубліковано
2016-06-01
Номер
Розділ
МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 А. Ф. Звягін, М. І. Єльніков, Н. І. Рябчун, І. М. Черняєва
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.