Результати селекції нових сортів озимої пшениці селекції інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва НААН, ступінь їх екологічної пластичності за урожайністю і показниками стійкості до хвороб
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2010.70224Ключові слова:
Урожайність, стабільність, генотиповий потенціал, озима пшениця, септоріоз, тверда сажкаАнотація
В результаті проведених досліджень визначено характеристику і методи створення нових сортів озимої пшениці, їх господарсько цінних ознак. Вивчено екологічну пластичність, стабільність та селекційну цінність на підвищення стійкості до несприятливих чинників зовнішнього середовища в умовах північно-східного Лісостепу України##submission.downloads##
Опубліковано
2016-06-01
Номер
Розділ
МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 А. Ф. Звягін, М. І. Єльніков, Н. І. Рябчун, І. М. Черняєва
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.