Характеристика колекційних сортозразків квасолі за екологічною пластичністю продуктивності та стійкості до хвороб
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2009.77057Ключові слова:
Пластичність, стабільність, генотиповий потенціал, фузаріоз, бактеріоз, квасоляАнотація
В результаті проведених досліджень вивчено екологічну пластичність таких ознак квасолі як стійкість до фузаріозу та бактеріозу, продуктивність рослини та маса 1000 насінин. Виділено найбільш пластичні сортозразки за вищезазначеними ознаками, а також генотипи з комплексом цінних ознак##submission.downloads##
Опубліковано
2016-09-07
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 I. S. Luchna, В. П. Петренкова
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.