Класифікація світового генофонду озимої пшениці за алельними варіантами високомолекулярних глютенінів
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2009.77059Ключові слова:
Озима м’яка пшениця, високомолекулярні глютеніни, розповсюдженняАнотація
Охарактеризовано 1060 сортів світового генофонду озимої м’якої пшениці за частотою розповсюдження алельних варіантів HMW##submission.downloads##
Опубліковано
2016-09-07
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 І. А. Панченко, З. В. Усова, В. К. Рябчун, О. Ю. Леонов
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.