Селекційні досягнення та аналіз ринку сортових ресурсів буряка цукрового в Україні
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2009.77104Ключові слова:
Селекція, буряки цукрові, сорт, експертизаАнотація
У статті подано основні селекційні досягнення, що формують ринок сортових ресурсів буряка цукрового на території України. Висвітлено роль Державної кваліфікаційної експертизи у формуванні якісного сортового різноманіття вітчизняної галузі буряківництва##submission.downloads##
Опубліковано
2016-09-07
Номер
Розділ
СОРТОВИВЧЕННЯ ТА СОРТОЗНАВСТВО
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 М. В. Мілієнко, О. В. Колесніченко, М. І. Загинайло
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.