Селекційні досягнення та аналіз ринку сортових ресурсів буряка цукрового в Україні

Автор(и)

  • М. В. Мілієнко Український інститут експертизи сортів рослин, Україна
  • О. В. Колесніченко Український інститут експертизи сортів рослин, Україна
  • М. І. Загинайло Український інститут експертизи сортів рослин, Україна

DOI:

https://doi.org/10.30835/2413-7510.2009.77104

Ключові слова:

Селекція, буряки цукрові, сорт, експертиза

Анотація

У статті подано основні селекційні досягнення, що формують ринок сортових ресурсів буряка цукрового на території України. Висвітлено роль Державної кваліфікаційної експертизи у формуванні якісного сортового різноманіття вітчизняної галузі буряківництва

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-09-07

Номер

Розділ

СОРТОВИВЧЕННЯ ТА СОРТОЗНАВСТВО