Проблеми селекції сортів пивоварного ячменю
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2008.77205Ключові слова:
Ячмінь пивоварний, селекція, сорти, методика, оцінка, якість, солодова властивістьАнотація
Розглянуто стан та проблеми селекції пивоварних сортів ячменю в Україні, показано методи системної їх оцінки якості за солодовою властивістю, що використовуються в західноєвропейських країнах, та шляхи вирішення першочергових завдань##submission.downloads##
Опубліковано
2016-09-09
Номер
Розділ
МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 О. С. Гораш, В. М. Загородний
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.