Якість насіння сочевиці та основні напрямки селекції для його покращення
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2008.77247Ключові слова:
Селекція, сочевиця, ознака, розмір, насіння, добір, якість, забарвленняАнотація
В статті наведено дані дослідження сочевиці за якісними показниками та характером їх прояву в умовах північної підзони Степу України. Виділено джерела господарсько-корисних ознак##submission.downloads##
Опубліковано
2016-09-09
Номер
Розділ
НАСІННИЦТВО І НАСІННЄЗНАВСТВО
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 А. І. Клиша, О. О. Кулініч
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.