Продуктивно – морфологічні джерела для селекції видів цибулі батун, запашна, слизун, шніт

Автор(и)

  • Л. Д. Борисенко Донецька дослідна станція Інституту овочівництва і баштанництва УААН, Україна https://orcid.org/0000-0002-7761-505X

DOI:

https://doi.org/10.30835/2413-7510.2008.84731

Ключові слова:

Колекція, вихідний матеріал, джерела, цибуля, батун, запашна, слизун, шніт, селекція, добір, продуктивність, ранньостиглість

Анотація

В статті представлено результати досліджень продуктивно-морфологічних особливостей різних видів цибулі. Висвітлений характер динаміки наростання довжини листків. Встановлено ефективність доборів адаптивних і стабільних генотипів

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-11-29

Номер

Розділ

МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ