Стійкість сортів сої до хвороб в умовах природного і штучного зара-ження рослин
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2013.54136Keywords:
Соя, бактеріальна і грибна хвороба, штучне зараження, сорт, стійкістьAbstract
Наведено результати досліджень стійкості сортів сої до хвороб в умовах природного і штучного зараження. Відпрацьована методика трьох етапної оцінки відбору стійких форм - джерел стійкості до хвороб (кутаста бактеріальна плямистість листя, пустульний бактеріоз, пероноспороз та септоріоз). У результаті імунологічної оцінки серед досліджуваних сортозразків сої виділено 32 сорти стабільно стійких до хвороб.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2015 С. В. Поліщук, С. І. Ляска
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
When placing the text in electronic resources, the copyright is reserved by the author of a publication.
Authors may not agree with referee’s(s’) comments and remarks of the Editorial Board, rationalizing their point of view.
Authors may require clarification from or the Editorial Board or changes in the event of significant errors in their article.
Authors can use materials published in the journal Selection and Seed Industry in their work, mandatorily referring to our journal.