Перспективи селекції на оптимізацію жирнокислотного складу олії сучасних сортів ненаркотичних конопель
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2011.66619Ключові слова:
Коноплі, жирнокислотний склад олії, токоферолиАнотація
У статті наведені відомості про жирнокислотний склад олії різних сор-тів ненаркотичних конопель та результати порівняльного аналізу цього скла-ду. Розглядається проблема окислення олії і результати дослідження токофролів як важливої складової антиоксидантної системи даного продукту##submission.downloads##
Опубліковано
2016-04-15
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 В. Г. Вировець, І. М. Лайко, І. В. Верещагін, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.