Характеристика колекційних сортозразків квасолі за екологічною пластичністю продуктивності та стійкості до хвороб
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2009.77057Ключові слова:
Пластичність, стабільність, генотиповий потенціал, фузаріоз, бактеріоз, квасоляАнотація
В результаті проведених досліджень вивчено екологічну пластичність таких ознак квасолі як стійкість до фузаріозу та бактеріозу, продуктивність рослини та маса 1000 насінин. Виділено найбільш пластичні сортозразки за вищезазначеними ознаками, а також генотипи з комплексом цінних ознак##submission.downloads##
Опубліковано
2016-09-07
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 I. S. Luchna, В. П. Петренкова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.