Перейти к основному контенту
Перейти к главному меню навигации
Перейти к нижнему колонтитулу сайта
Open Menu
ScienceRise
О нас
О журнале
Редакция
Заявление о конфиденциальности
Архивы
Контакты
Найти
Найти
Вход
Архивы
Найти
Найти
Главная
/
Архивы
/
Том 5 № 1 (2017)
Том 5 № 1 (2017)
Опубликован:
2017-05-25
Весь выпуск
ABSTRACT AND REFERENCES (English)
Биологические науки
Белковый состав различных продуктов питания
Elena Kaplun, Anna Shestopalova, Elena Zolotukhina, Tatiana Afanasyeva
6-10
PDF
Экономические науки
Електронна комерція: теоретико-правові засади та сучасний стан в Україні
Vadym Poliakh, Nadezhda Krivosheeva, Vitaliy Klochko, Olena Sharapova, Natalia Chujko
11-17
PDF (Українська)
Identification features of financial enterprise stability under the modern terms
Oleksiy Miroshnyk, Olena Holovanova, Nataliia Postolna, Viktoriia Chibisova, Anastasiia Zaitseva
17-20
PDF (English)
Педагогические науки
Формирование у студентов мотивации к сбережению физического здоровья средствами создания педагогических условий воспитательного здоровьесберегающего пространства
Irina Kobzievа, Nataliia Skinder, Daryna Stopnyk, Irina Torianik
21-26
PDF
Исторические науки
Проблемы воспитания студенчества дореволюционных университетов Приднепровской Украины (20-е-60-е г.г. XIX ст.)
Valeriy Semenenko, Tetiana Kaprova, Svitlana Rudenko, Oksana Balashova, Nataliia Rezenkina
27-31
PDF
Немецкое население Украины в условиях оккупации (1941–1944 гг.): эпизоды повседневности
Vladimir Martynenko, Mariia Oganian, Alla Nikolaienko-Lomakina, Oleksandr Bahaliuk
32-37
PDF
Технические науки
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarska, Liudmyla Radchenko, Roman David Tauber, Tetyana Matsipura, Helena Caplun
38-45
PDF (Українська)
Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв збагачених каротиноїдними, хлорофілвмісними, антоціановими нанодобавками
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarska, Leonida Bilenko, Aleksey Pogarskiy, Julia Kakadiy, Anna Gasanova, Tetyana Stukonozhenko
45-51
PDF (Українська)
Розробка нових видів булочок для сендвічів для оздоровчого харчування вітамінзованих каротиноїдними рослинними надобавками
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarska, Leonida Bilenko, Olga Yurieva, Anna Gasanova, Nadiya Maximova
52-57
PDF (Українська)
Інформаційно-комунікаційні технології як основа формування концептуального простору при вивченні аналітичної геометрії
Оleksandr Vodolazhenko, Tetiana Kunicheva, Iana Khrapach, Karina Shevchenko
58-61
PDF (Українська)
Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій
Kristina Nechepurenko, Bogdana Starostenko, Alexander Ashtaev, Pavel Pivovarov, Nina Dudenko
62-66
PDF (Українська)
Обгрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів
Olena Sokolovska, Tatiana Letuta, Galina Selyutina, Olena Skirda, Anna Gasanova
66-70
PDF (Українська)
Философские науки
Оценка взаимодействия понятия «знание» и современных мировых проблем питания человека
Iaroslav Radchenko, Liudmyla Radchenko, Anna Gasanova, Leonida Bilenko, Hanna Pohorielova
71-75
PDF
РУ