Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
ScienceRise
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Archiwum
Contacts
Szukaj
Szukaj
Zaloguj
Archiwum
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 5 Nr 1 (2017)
Tom 5 Nr 1 (2017)
Opublikowane:
2017-05-25
Pełny numer
ABSTRACT AND REFERENCES (English)
Biological sciences
Белковый состав различных продуктов питания
Elena Kaplun, Anna Shestopalova, Elena Zolotukhina, Tatiana Afanasyeva
6-10
PDF (Русский)
Economics
Електронна комерція: теоретико-правові засади та сучасний стан в Україні
Vadym Poliakh, Nadezhda Krivosheeva, Vitaliy Klochko, Olena Sharapova, Natalia Chujko
11-17
PDF (Українська)
Identification features of financial enterprise stability under the modern terms
Oleksiy Miroshnyk, Olena Holovanova, Nataliia Postolna, Viktoriia Chibisova, Anastasiia Zaitseva
17-20
PDF (English)
Pedagogy
Формирование у студентов мотивации к сбережению физического здоровья средствами создания педагогических условий воспитательного здоровьесберегающего пространства
Irina Kobzievа, Nataliia Skinder, Daryna Stopnyk, Irina Torianik
21-26
PDF (Русский)
History
Проблемы воспитания студенчества дореволюционных университетов Приднепровской Украины (20-е-60-е г.г. XIX ст.)
Valeriy Semenenko, Tetiana Kaprova, Svitlana Rudenko, Oksana Balashova, Nataliia Rezenkina
27-31
PDF (Русский)
Немецкое население Украины в условиях оккупации (1941–1944 гг.): эпизоды повседневности
Vladimir Martynenko, Mariia Oganian, Alla Nikolaienko-Lomakina, Oleksandr Bahaliuk
32-37
PDF (Русский)
Technical Sciences
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarska, Liudmyla Radchenko, Roman David Tauber, Tetyana Matsipura, Helena Caplun
38-45
PDF (Українська)
Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв збагачених каротиноїдними, хлорофілвмісними, антоціановими нанодобавками
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarska, Leonida Bilenko, Aleksey Pogarskiy, Julia Kakadiy, Anna Gasanova, Tetyana Stukonozhenko
45-51
PDF (Українська)
Розробка нових видів булочок для сендвічів для оздоровчого харчування вітамінзованих каротиноїдними рослинними надобавками
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarska, Leonida Bilenko, Olga Yurieva, Anna Gasanova, Nadiya Maximova
52-57
PDF (Українська)
Інформаційно-комунікаційні технології як основа формування концептуального простору при вивченні аналітичної геометрії
Оleksandr Vodolazhenko, Tetiana Kunicheva, Iana Khrapach, Karina Shevchenko
58-61
PDF (Українська)
Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій
Kristina Nechepurenko, Bogdana Starostenko, Alexander Ashtaev, Pavel Pivovarov, Nina Dudenko
62-66
PDF (Українська)
Обгрунтування доцільності використання йодовмісної добавки в рецептурі пастильних виробів
Olena Sokolovska, Tatiana Letuta, Galina Selyutina, Olena Skirda, Anna Gasanova
66-70
PDF (Українська)
Philosophical sciences
Оценка взаимодействия понятия «знание» и современных мировых проблем питания человека
Iaroslav Radchenko, Liudmyla Radchenko, Anna Gasanova, Leonida Bilenko, Hanna Pohorielova
71-75
PDF (Русский)
РУ