Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Technology audit and production reserves
About
About the Journal
Establishers
Open Access Policy
Privacy Statement
Editorial Team
Publication terms
General Terms and Conditions
Publication Frequency
Terms of Payment
Package of documents to article
Requirments for manuscript
Submission to the editor
Peer Review Process
Editing process
Headlines of journal
Indexing
International indexing
State accreditation
International accreditation and membership
Publishing policy
The main provisions of the publishing house's policy
Ethics publications and unfair practices
Authorship identification
Copyright notice
Selection policy of editor
Policy on plagiarism and self-plagiats
Conflict of interest
Policy of retraction and correction of published article
Handling complaints
Prevention of manipulation and falsifications
Data Sharing Policy
Archiving
Publication policy regarding advertising
Business model
Use of artificial intelligence
Terms and conditions
Current
Archives
Announcements
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 6 No. 3(32) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Vol. 6 No. 3(32) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Published:
2016-12-27
Full Issue
Abstracts and References
Technologies of food, light and chemical industry
Improvement of production by aerosol nanocatalysis technology with mechanical activation of catalyst particles
Марат Аронович Гликин, Сергей Александрович Кудрявцев, Ирина Маратовна Гликина
4-8
PDF (Русский)
Investigation of barrier properties of packaging polymer film materials
Олександр Євгенович Колосов, Олександр Леонідович Сокольський, Сергій Віталійович Малецький
9-16
PDF (Українська)
Obtaining of purified solutions of sodium hydroxide for synthesis of ferrates(VI)
Дмитрий Аркадьевич Головко, Владимир Георгиевич Нефедов, Игорь Дмитриевич Головко, Людмила Васильевна Шевченко
17-21
PDF (Русский)
Permeability evaluation of natural sausage casings
Валерій Михайлович Михайлов, В’ячеслав Миколайович Онищенко, Ірина Станіславівна Островерх, Вікторія Анатоліївна Большакова, Людмила Андрониківна Скуріхіна
22-27
PDF (Українська)
Influence of bottle aging on the dynamics of quality indicators of wines of controlled names of origin
Элдар Жораевич Иукуридзе, Оксана Борисовна Ткаченко, Татьяна Сергеевна Сугаченко
27-31
PDF (Русский)
Research of effect of calcium uronic complexes on the basic quality indicators of the curd
Yevgen Pyvovarov, Anastasia Gorodnichaya
32-36
PDF
Research of technological properties of grape skin powder as an functional ingredient of mayonnaise sauce
Валерія Вікторівна Анан’єва, Анна Павлівна Бєлінська, Лідія Василівна Кричковська, Сергій Олександрович Петров, Ірина Анатоліївна Петрова
36-41
PDF (Українська)
Commodity analysis of spreads with increased biological value
Андрій Миколайович Одарченко, Яна Юріївна Албатова, Катерина Вікторівна Сподар, Тетяна Василівна Карбівнича
42-46
PDF (Українська)
Practical use of dry magnetically controlled biosorbent in purification system of domestic sewage
Світлана Василівна Горобець, Оксана Юріївна Горобець, Олексій Вікторович Ковальов, Юлія Вікторівна Шатохіна, Світлана Олексіївна Ковальова
46-51
PDF (Українська)
Determination of flame ionization gas analyzer error
Віталій Михайлович Івасенко, Тетяна Олександрівна Винниченко
52-56
PDF (Українська)
Increase of ecological safety of mine water disposal in the Lviv-Volyn coal basin
Надежда Кузьминична Маркина, Михаил Викторович Бабаев, Елена Александровна Доценко
57-63
PDF (Русский)
Information site
Language
English
Українська
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Collective monographs
with Scopus indexing
from TECHNOLOGY CENTER PC®
Subscribe
Current Issue