Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Technology audit and production reserves
Про нас
Про журнал
Засновники
Політика відкритого доступу
Заява про конфіденційність
Редакційний штат
Умови публікації
Загальні положення
Періодичність публікації
Умови оплати публікації
Пакет документів до статті
Вимоги до оформлення
Правила подання рукопису статті
Процес рецензування
Процес редагування
Рубрики журналу
Індексація
Міжнародна індексація
Державна акредитація
Міжнародна акредитація та членство
Політика видавництва
Основні положення політики видавництва
Етика публікацій та недобросовісна практика
Ідентифікація авторства
Положення про авторські права
Політика відбору редакторів
Політика щодо плагіату і самоплагіату
Конфлікт інтересів
Політика відкликання та виправлення опублікованих статей
Розгляд скарг
Запобігання маніпуляцій та фальсифікацій
Політика обміну даними
Архівування
Політика видання щодо реклами
Бізнес-модель
Використання штучного інтелекту
Правила та умови
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 6 № 3(32) (2016): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Том 6 № 3(32) (2016): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Опубліковано:
2016-12-27
Весь випуск
Abstracts and References (English)
Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Вдосконалення виробництв по технології аерозольного нанокаталізу з механоактивацією частинок каталізатора
Марат Аронович Гликин, Сергей Александрович Кудрявцев, Ирина Маратовна Гликина
4-8
PDF (Русский)
Дослідження бар'єрних властивостей пакувальних полімерних плівкових матеріалів
Олександр Євгенович Колосов, Олександр Леонідович Сокольський, Сергій Віталійович Малецький
9-16
PDF
Отримання очищених розчинів натрій гідроксиду для синтезу фератів(VI)
Дмитрий Аркадьевич Головко, Владимир Георгиевич Нефедов, Игорь Дмитриевич Головко, Людмила Васильевна Шевченко
17-21
PDF (Русский)
Оцінка проникності натуральних ковбасних оболонок
Валерій Михайлович Михайлов, В’ячеслав Миколайович Онищенко, Ірина Станіславівна Островерх, Вікторія Анатоліївна Большакова, Людмила Андрониківна Скуріхіна
22-27
PDF
Вплив пляшкової витримки на динаміку якісних показників вин контрольованих найменувань за походженням
Элдар Жораевич Иукуридзе, Оксана Борисовна Ткаченко, Татьяна Сергеевна Сугаченко
27-31
PDF (Русский)
Дослідження впливу уронатних комплексів з кальцієм на основні показники якості сиру кисломолочного
Yevgen Pyvovarov, Anastasia Gorodnichaya
32-36
PDF (English)
Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу
Валерія Вікторівна Анан’єва, Анна Павлівна Бєлінська, Лідія Василівна Кричковська, Сергій Олександрович Петров, Ірина Анатоліївна Петрова
36-41
PDF
Товарознавча оцінка спредів підвищеної біологічної цінності
Андрій Миколайович Одарченко, Яна Юріївна Албатова, Катерина Вікторівна Сподар, Тетяна Василівна Карбівнича
42-46
PDF
Практичне використання сухого магнітокерованого біосорбенту в системі очищення господарсько-побутових стічних вод
Світлана Василівна Горобець, Оксана Юріївна Горобець, Олексій Вікторович Ковальов, Юлія Вікторівна Шатохіна, Світлана Олексіївна Ковальова
46-51
PDF
Визначення похибки полум’яно-іонізаційного газоаналізатора
Віталій Михайлович Івасенко, Тетяна Олександрівна Винниченко
52-56
PDF
Підвищення екологічної безпеки відведення шахтних вод у Львівсько-Волинському вугільному басейні
Надежда Кузьминична Маркина, Михаил Викторович Бабаев, Елена Александровна Доценко
57-63
PDF (Русский)
Information site
Шукаєте фінансування?
Знайдете тут!
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Колективні монографії
з індексацією Scopus
від ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Subscribe
Поточний номер