Zum Inhalt springen
Zur Hauptnavigation springen
Zur Fußzeile springen
Open Menu
Харчова наука та технологія
Aktuelle Ausgabe
Archiv
Über uns
Über die Zeitschrift
Beitragseinreichung
Redaktion
Schutz personenbezogener Daten
Kontakt
Suchen
Suchen
Registrieren
Einloggen
Suchen
Suchen
Home
/
Archiv
/
Bd. 8 Nr. 4 (2014)
Bd. 8 Nr. 4 (2014)
Veröffentlicht:
2014-11-08
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
A. Д'яконова, В. В. Нестеренко
PDF (Українська)
РОЗРОБЛЕННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ
М. І. Пересічний, С. М. Пересічна
PDF (Українська)
CONSUMER BENEFITS OF NUTRITIONAL SUPPORT PRODUCTS FOR PEOPLE WITH BURN INJURIES
Н. В. Притульська, A. М. Кучинська
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
СТАРТОВІ КУЛЬТУРИ ДЛЯ ФЕРМЕНТАЦІЇ СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС
І. І. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук
ОПТИМИЗАЦИЯ ПАРАМЕТРОВ ПРОЦЕССА ИНКАПСУЛИРОВАНИЯ ПРОБИОТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР
T. Н. Воловик, Л. В. Капрельянц
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ИОНОВ ЖЕЛЕЗА НА КАЧЕСТВО РОЗОВЫХ СТОЛОВИХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ
M. В. Білько, Н. А. Гречко
PDF (Українська)
ОПРІСНЕННЯ ПРИРОДНОЇ МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СПОРТИВНИХ НАПОЇВ
О. О. Коваленко, І. В. Коваленко, О. Б. Василів
PDF (Українська)
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ
В. Л. Прибильський, I. В. Мельник, С. В. Омельчук
PDF (Українська)
ВЛИЯНИЕ АЗОТНО-ВИТАМИННЫХ ДОБАВОК НА ПРОЦЕСС СПИРТОВОГО БРОЖЕНИЯ
O. Б. Ткаченко, Л. С. Гураль, С. С. Древова
PDF (Українська)
ФОРМУВАННЯ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН В ПЛОДАХ ТОМАТУ ПІД ВПЛИВОМ АБІОТИЧНИХ ФАКТОРІВ
O. П. Прісс
PDF (Українська)
АКТИВНЕ ВУГІЛЛЯ У ВОДОГОТУ-ВАННІ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НАПОЇВ
С. І. Олійник, В. Л. Прибильский, A. М. Куц, В. П. Ковальчук, O. О. Коваленко
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
SAFETY OF QUICK-FROZEN JUICES WITH PULP
O. Дьяков, С. Белінська
PDF (Українська)
ТЕХНОЛОГИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА ВИНОГРАДА СОРТА ШКОДА И ВЫБОР НАПРАВЛЕНИЯ ЕГО ИСПОЛЬЗОВАНИЯ
I. С. Калмикова, I. А. Ковальова, Л. В. Герус, M. Г. Федоренко
PDF (Українська)
ОБОСНОВАНИЕ И РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИИ ЛИКЕРОВ ИЗ ВИНОГРАДНЫХ ВЫЖИМОК
Л. А. Осіпова
PDF (Українська)
ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЖИМІВ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
A. Д. Солецька
PDF (Українська)
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЮ КИ-СЛОМОЛОЧНОГО ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ «БІОЛАКТ»
Н. А. Ткаченко, A. С. Авершина
PDF (Українська)
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МИКРОВОЛНОВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ В ПРОЦЕССАХ КОМПЛЕКСНОЙ ПЕРЕРАБОТКИ КОФЕЙНОГО ШЛАМА
С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, Т. Л. Макієвска, O. Г. Бурдо
PDF (Українська)
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПИВОВАРІННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ СЦЕНАРНОГО ПІДХОДУ В УМОВАХ СИТУАЦІЙНОЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ
M. С. Романов, В. Д. Кишенько, A. П. Ладанюк
PDF (Українська)
entwickelt von
Open Journal Systems
Sprache
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informationen
Für Leser/innen
Für Autor/innen
Für Bibliothekar/innen