Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Харчова наука та технологія
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 8 № 4 (2014)
Том 8 № 4 (2014)
Опубліковано:
2014-11-08
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
A. Д'яконова, В. В. Нестеренко
PDF
РОЗРОБЛЕННЯ ХАРЧОВИХ РАЦІОНІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ
М. І. Пересічний, С. М. Пересічна
PDF
Споживчі переваги продуктів нутрітивної підтримки людей з опіковими травмами
Н. В. Притульська, A. М. Кучинська
PDF
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
СТАРТОВІ КУЛЬТУРИ ДЛЯ ФЕРМЕНТАЦІЇ СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС
І. І. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук
Оптимізація параметрів процесу інкапсулювання пробіотичних культур
T. Н. Воловик, Л. В. Капрельянц
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Дослідження впливу іонів заліза на якість рожевих столових матеріалів
M. В. Білько, Н. А. Гречко
PDF
ОПРІСНЕННЯ ПРИРОДНОЇ МІНЕРАЛЬНОЇ ВОДИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СПОРТИВНИХ НАПОЇВ
О. О. Коваленко, І. В. Коваленко, О. Б. Василів
PDF
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ
В. Л. Прибильський, I. В. Мельник, С. В. Омельчук
PDF
Вплив нітроген-вітамінних добавок на процес спиртового бродіння
O. Б. Ткаченко, Л. С. Гураль, С. С. Древова
PDF
ФОРМУВАННЯ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН В ПЛОДАХ ТОМАТУ ПІД ВПЛИВОМ АБІОТИЧНИХ ФАКТОРІВ
O. П. Прісс
PDF
АКТИВНЕ ВУГІЛЛЯ У ВОДОГОТУ-ВАННІ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НАПОЇВ
С. І. Олійник, В. Л. Прибильский, A. М. Куц, В. П. Ковальчук, O. О. Коваленко
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
Безпечність швидкозаморожених соків із м’якоттю
O. Дьяков, С. Белінська
PDF
Технологічна оцінка винограду сорту Шкода та вибір напрямку його використання
I. С. Калмикова, I. А. Ковальова, Л. В. Герус, M. Г. Федоренко
PDF
Обгрунтування та розробка технології лікерів із виноградних вичавок
Л. А. Осіпова
PDF
ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЖИМІВ ТЕРМІЧНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
A. Д. Солецька
PDF
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЮ КИ-СЛОМОЛОЧНОГО ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ «БІОЛАКТ»
Н. А. Ткаченко, A. С. Авершина
PDF
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
Використання мікрохвильових технологій у процесах комплексної переробки шламу кави
С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, Т. Л. Макієвска, O. Г. Бурдо
PDF
ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПИВОВАРІННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ СЦЕНАРНОГО ПІДХОДУ В УМОВАХ СИТУАЦІЙНОЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ
M. С. Романов, В. Д. Кишенько, A. П. Ладанюк
PDF
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів