Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Journal of Food Science and Technology
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 8 No. 4 (2014)
Vol. 8 No. 4 (2014)
Published:
2014-11-08
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
PRESENT STATE AND PROSPECTIVE LINES OF DEVELOPMENT FOR MANUFACTURING OF GERODIET NUTRITION FOOD PRODUCTS
A. Д'яконова, В. В. Нестеренко
PDF (Українська)
DEVELOPMENT OF FUNCTIONAL DIETS FOR STUDENTS
М. І. Пересічний, С. М. Пересічна
PDF (Українська)
CONSUMER BENEFITS OF NUTRITIONAL SUPPORT PRODUCTS FOR PEOPLE WITH BURN INJURIES
Н. В. Притульська, A. М. Кучинська
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
CULTURES FOR FERMENTATION IN RAW SMOKED SAUSAGES
І. І. Кишенько, О. А. Топчій, Ю. П. Крижова, О. І. Рибачук
OPTIMIZATION OF PARAMETERS OF PROCESS OF ENCAPSULATION OF THE PROBIOTIC CULTURES
T. Н. Воловик, Л. В. Капрельянц
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
RESEARCH OF THE INFLUENCE OF IRON IONS ON QUALITY ROSE TABLE WINE MATERIALS
M. В. Білько, Н. А. Гречко
PDF (Українська)
DESALINATION OF NATURAL MINERAL WATER IN THE PRODUCTION TECHNOLOGY OF SPORTS DRINKS (P. 29-36)
О. О. Коваленко, І. В. Коваленко, О. Б. Василів
PDF (Українська)
USE OF UNCONVENTIONAL MATERIALS PLANT IN TECHNOLOGY FERMENTED BEVERAGES
В. Л. Прибильський, I. В. Мельник, С. В. Омельчук
PDF (Українська)
EFFECT OF NITROGEN AND VITAMIN SUPPLEMENTS ON THE PROCESS OF ALCOHOLIC FERMENTATION
O. Б. Ткаченко, Л. С. Гураль, С. С. Древова
PDF (Українська)
FORMATION OF THE BIOACTIVE COMPOUNDS IN TOMATO FRUITS UNDER THE INFLUENCE OF ABIOTIC FACTORS
O. П. Прісс
PDF (Українська)
ACTIVATED CARBON IN WATER TREATMENT FOR DRINKS
С. І. Олійник, В. Л. Прибильский, A. М. Куц, В. П. Ковальчук, O. О. Коваленко
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
SAFETY OF QUICK-FROZEN JUICES WITH PULP
O. Дьяков, С. Белінська
PDF (Українська)
TECHNOLOGICAL ASSESSMENT OF SHKODA GRAPE AND ITS SELECTION OF USAGE DIRECTION
I. С. Калмикова, I. А. Ковальова, Л. В. Герус, M. Г. Федоренко
PDF (Українська)
DEMONSTRATION OF FEASIBILITY AND DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY OF LIQUEURS FROM GRAPE POMACE
Л. А. Осіпова
PDF (Українська)
OPTIMIZATION OF HEAT TREATMENT MODES FOR BOILED SAUSAGES
A. Д. Солецька
PDF (Українська)
IMPROVEMENT OF TECHNOLOGY OF “BIOLACT” FERMENTED MILK DRINK FOR BABY FOODS
Н. А. Ткаченко, A. С. Авершина
PDF (Українська)
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
USE OF MICROWAVE TECHNOLOGIES DURING INTEGRATED COFFEE SLUDGE UTILIZATION
С. Г. Терзієв, Н. В. Ружицька, Т. Л. Макієвска, O. Г. Бурдо
PDF (Українська)
OPTIMIZATION OF THE BREWING PROCESS USING SCENARIO APPROACH UNDER SITUATIONAL UNCERTAINTIES
M. С. Романов, В. Д. Кишенько, A. П. Ладанюк
PDF (Українська)
Developed By
Open Journal Systems
Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians