Рівень показників якості зерна пшениці озимої м'якої як результат взаємодії субодиниць високомолекулярних глютенінів

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.30835/2413-7510.2010.70247

Ключові слова:

Високомолекулярні глютеніни, пшениця м'яка озима, показники якості зерна, балова оцінка

Анотація

В статті наведені результати вивчення впливу субодиниць високомолекулярних глютенінів на комплекс показників якості зерна сортів та ліній пшениці м'якої озимої. Проведено групування субодиниць високомолекулярних глютенінів за їх силою і напрямом дії на рівень прояву ознак якості зерна. Відкорегована міжнародна шкала оцінки впливу локусів високомолекулярних глютенінів на рівень показників якості зерна

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-06-01

Номер

Розділ

МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ