Стійкість сортів сої до хвороб в умовах природного і штучного зара-ження рослин
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2013.54136Ключевые слова:
Соя, бактеріальна і грибна хвороба, штучне зараження, сорт, стійкістьАннотация
Наведено результати досліджень стійкості сортів сої до хвороб в умовах природного і штучного зараження. Відпрацьована методика трьох етапної оцінки відбору стійких форм - джерел стійкості до хвороб (кутаста бактеріальна плямистість листя, пустульний бактеріоз, пероноспороз та септоріоз). У результаті імунологічної оцінки серед досліджуваних сортозразків сої виділено 32 сорти стабільно стійких до хвороб.
Загрузки
Опубликован
Выпуск
Раздел
Лицензия
Copyright (c) 2015 С. В. Поліщук, С. І. Ляска
![Лицензия Creative Commons](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Это произведение доступно по лицензии Creative Commons «Attribution» («Атрибуция») 4.0 Всемирная.
При размещении текстов статей в электронных ресурсах авторские права сохраняются за автором печатной публикации.
Автор может не соглашаться с правками рецензентов и редакции, мотивируя при этом свою точку зрения.
Автор может требовать от редакции разъяснений или изменений в случае обнаружения существенных ошибок в его статье.
Автор может использовать материалы, опубликованные в журнале «Селекция и семеноводство» в своих работах, обязательно ссылаясь на наш журнал.