Післядія критичних температур вимерзання в залежності від сорту пшениці озимої
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2012.59760Ключові слова:
Пшениця, сорт, морозостійкість, критичні температури, проморожування, генотип, післядіяАнотація
Досліджено післядію критичних температур вимерзання на прояв морозостійкості пшениці озимої в залежності від сорту##submission.downloads##
Опубліковано
2016-02-12
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Л. О. Хоменко, Л. М. Шередеко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.