Післядія критичних температур вимерзання в залежності від сорту пшениці озимої
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2012.59760Ключові слова:
Пшениця, сорт, морозостійкість, критичні температури, проморожування, генотип, післядіяАнотація
Досліджено післядію критичних температур вимерзання на прояв морозостійкості пшениці озимої в залежності від сорту##submission.downloads##
Опубліковано
2016-02-12
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Л. О. Хоменко, Л. М. Шередеко
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.