Рівень показників якості зерна пшениці озимої м'якої як результат взаємодії субодиниць високомолекулярних глютенінів
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2010.70247Ключові слова:
Високомолекулярні глютеніни, пшениця м'яка озима, показники якості зерна, балова оцінкаАнотація
В статті наведені результати вивчення впливу субодиниць високомолекулярних глютенінів на комплекс показників якості зерна сортів та ліній пшениці м'якої озимої. Проведено групування субодиниць високомолекулярних глютенінів за їх силою і напрямом дії на рівень прояву ознак якості зерна. Відкорегована міжнародна шкала оцінки впливу локусів високомолекулярних глютенінів на рівень показників якості зерна##submission.downloads##
Опубліковано
2016-06-01
Номер
Розділ
МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 З. В. Усова, І. А. Панченко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.