Формування якості зерна гібридів кукурудзи цукрової
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2009.77058Ключові слова:
Кукурудза цукрова, якість, схожість, вологість, сушіння, хімічний складАнотація
Представлено результати польових і лабораторних дослідів з питань вирощування та післязбиральної обробки насіння цукрової кукурудзи. Виявлено особливості формування якості насіння цукрових гібридів залежно від строків збирання і режимів сушіння. З’ясовано, що показники якості (енергія проростання, схожість, маса 1000 зерен) та хімічний склад зернівки досягають норми при збиральній вологості 30-40% залежно від генотипу гібрида##submission.downloads##
Опубліковано
2016-09-07
Номер
Розділ
ФІЗІОЛОГО–ГЕНЕТИЧНІ ТА БІОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 М. Я. Кирпа, С.. М Шевченко, Л. О. Максимова
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.