Методичні особливості створення сорту ярого тритікале Соловей харківський

Автор(и)

  • Т. Б. Капустіна Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр'єва УААН, Україна
  • В. К. Рябчун Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр'єва УААН, Україна
  • В. І. Шатохін Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр'єва УААН, Україна
  • В. А. Лісничий Інститут рослинництва ім. В.Я. Юр'єва УААН, Україна https://orcid.org/0000-0001-6572-0031

DOI:

https://doi.org/10.30835/2413-7510.2008.84716

Ключові слова:

Сорт, лінія, продуктивність, урожайність, септоріоз, бура листова іржа, хлібопекарські властивості, дисперсія, трансгресія

Анотація

Розкрито методичні особливості створення сорту ярого тритікале Соловей харківський в Інституті рослинництва ім. В.Я.Юр’єва. Наведено порівняльну характеристику його з сортами інших ярих зернових культур за комплексом господарсько цінних ознак: урожайність, елементи продуктивності, стійкість до хвороб, якість зерна

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-11-29

Номер

Розділ

МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ