Методичні особливості створення сорту ярого тритікале Соловей харківський
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2008.84716Ключові слова:
Сорт, лінія, продуктивність, урожайність, септоріоз, бура листова іржа, хлібопекарські властивості, дисперсія, трансгресіяАнотація
Розкрито методичні особливості створення сорту ярого тритікале Соловей харківський в Інституті рослинництва ім. В.Я.Юр’єва. Наведено порівняльну характеристику його з сортами інших ярих зернових культур за комплексом господарсько цінних ознак: урожайність, елементи продуктивності, стійкість до хвороб, якість зерна##submission.downloads##
Опубліковано
2016-11-29
Номер
Розділ
МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Т. Б. Капустіна, В. К. Рябчун, В. І. Шатохін, В. А. Лісничий
![Creative Commons License](http://i.creativecommons.org/l/by/4.0/88x31.png)
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.