Методичні особливості створення сорту ярого тритікале Соловей харківський
DOI:
https://doi.org/10.30835/2413-7510.2008.84716Ключові слова:
Сорт, лінія, продуктивність, урожайність, септоріоз, бура листова іржа, хлібопекарські властивості, дисперсія, трансгресіяАнотація
Розкрито методичні особливості створення сорту ярого тритікале Соловей харківський в Інституті рослинництва ім. В.Я.Юр’єва. Наведено порівняльну характеристику його з сортами інших ярих зернових культур за комплексом господарсько цінних ознак: урожайність, елементи продуктивності, стійкість до хвороб, якість зерна##submission.downloads##
Опубліковано
2016-11-29
Номер
Розділ
МЕТОДИ І РЕЗУЛЬТАТИ СЕЛЕКЦІЇ
Ліцензія
Авторське право (c) 2016 Т. Б. Капустіна, В. К. Рябчун, В. І. Шатохін, В. А. Лісничий
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
При розміщенні текстів статей в електронних ресурсах авторські права зберігаються за автором друкованої публікації.
Автор може не погоджуватися з правками рецензентів і редакції, мотивуючи при цьому свою точку зору.
Автор може вимагати від редакції пояснень або змін у випадку виявлення істотних помилок у його статті.
Автор може використовувати матеріали, опубліковані в журналі «Селекція і насінництво» у своїх роботах, обов’язково посилаючись на наш журнал.