Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Technology audit and production reserves
About
About the Journal
Establishers
Open Access Policy
Privacy Statement
Editorial Team
Publication terms
General Terms and Conditions
Publication Frequency
Terms of Payment
Package of documents to article
Requirments for manuscript
Submission to the editor
Peer Review Process
Editing process
Headlines of journal
Indexing
International indexing
State accreditation
International accreditation and membership
Publishing policy
The main provisions of the publishing house's policy
Ethics publications and unfair practices
Authorship identification
Copyright notice
Selection policy of editor
Policy on plagiarism and self-plagiats
Conflict of interest
Policy of retraction and correction of published article
Handling complaints
Prevention of manipulation and falsifications
Data Sharing Policy
Archiving
Publication policy regarding advertising
Business model
Use of artificial intelligence
Terms and conditions
Current
Archives
Announcements
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 4 No. 4(30) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Vol. 4 No. 4(30) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Published:
2016-08-31
Full Issue
Abstracts and References
Technologies of food, light and chemical industry
Development of novel catalytic systems based on B2O3 and P2O5 oxides for production of methyl methacrylate and methacrylic acid
Назарій Ігорович Лапичак, Володимир Васильович Івасів, Роман Володимирович Небесний, Світлана Віталіївна Майкова
4-7
PDF (Українська)
Water resistance improvement of lead-free jewelry enamel
Ольга Петрівна Рижова, Ольга Борисівна Гуржій
7-13
PDF (Українська)
Investigation of adhesive properties of barrier-type geocement-based coatings
Sergii Guzii, Jafar Hamedi Abdullah Al Moussa
13-17
PDF
Effect of pressure on the stability and ability to drying of water-saturated gases
Николай Андреевич Блинков, Игорь Михайлович Рыщенко, Александр Иванович Русинов
18-22
PDF (Русский)
The preparation of biocompatible polymeric fibers by electrospinning method
Олена Володимирівна Іщенко, Вікторія Петрівна Плаван, Олександр Васильович Ковальчук, Ірина Олександрівна Ляшок, Вікторія Іванівна Власенко
22-26
PDF (Українська)
Investigation of cavitational transformation of motor fuels
Олексій Борисович Целіщев, Марина Геннадіївна Лорія, Володимир Олександрович Носач
26-32
PDF (Українська)
Investigation of the effect of the relative surface power on the meat frying process
Вячеслав Олександрович Скрипник, Андрій Геннадійович Фарісєєв, Тетяна Ігорівна Дмитрюк
33-36
PDF (Українська)
Integrated quality research of domestic special vodka
Олена Володимирівна Калашник, Надія Леонідівна Ремізова, Світлана Миколаївна Бородавка, Зоя Павлівна Рачинська
37-42
PDF (Українська)
Investigation of the influence of processing methods by antioxidant compositions on the keeping quality of the fruit
Марина Єгорівна Сердюк, Дмитро Сергійович Степаненко, Світлана Сергіївна Байбєрова, Нона Арчилівна Гапріндашвілі
43-47
PDF (Українська)
Investigation of functional and technological indicators of minced fish system with the use of protein additives
Богдана Олександрівна Старостено, Ніна Василівна Дуденко, Світлана Павлівна Антоненко
48-51
PDF (Українська)
Research of rheological properties of hydrocolloid complexes as film – forming coatings
Людмила Григорівна Віннікова, Андрій В’ячеславович Кишеня, Ксенія Володимирівна Пронькіна
51-56
PDF (Українська)
Study of BK-Bird functional additive influence on the physical and chemical properties of broiler chickens’ muscle tissue
Микола Петрович Сичевський, Світлана Григорівна Даниленко
56-60
PDF (Українська)
Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley
Любов Миколаївна Тележенко, Аліна Степанівна Кулик, Валентина Федорівна Жукова, Сергій Володимирович Кюрчев, Валентина Олександрівна Верхоланцева
61-65
PDF (Українська)
Information site
Language
English
Українська
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Collective monographs
with Scopus indexing
from TECHNOLOGY CENTER PC®
Subscribe
Current Issue