№ 3 (13) (2018)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск ABSTRACT AND REFERENCES (English)

Зміст

Дослідження харчових добавок з консервантом e211 (бензоат натрію) з використанням тонкошарової хроматографії PDF (English)
Juste Gedziute, Mindaugas Marksa, Augusta Zevzikoviene, Vaidas Skyrius, Andrejus Zevzikovas 4-7
Фармакоекономічний аналіз застосування раміприлу та кандесартану у хворих на артеріальну гіпертензію PDF (English)
Alena Marushchak, Evgeniy Shorikov 8-13
Вплив екстракту листя персика звичайного (persica vulgaris) на стан тиміко-лімфатичної ланки імунної системи щурів за умов хронічного іммобілізаційного стресу PDF (English)
Oksana Mishchenko, Ganna Zaychenko, Churshed Sharifov, Оlena Koshova, Julia Larianovskaya, Olena Khalieieva 13-18
Синтез, фізико-хімічні властивості та анксіолітична активність 2-(4-(R-ариліденаміно)-5-метил-4H-1,2,4-тріазол-3-ІЛ)тіо)оцтових кислот і їх солей PDF (English)
Yevgean Pruglo 19-25
Ідентифікація та аналіз компонентного вмісту тритерпеноїдів у траві Monarda fistulosa L. та Ocimum americanum L. (Lamiaceae) PDF (English)
Mariia Shanaida, Olena Golembiovska 26-31
Фітохімічне та фармакологічне дослідження полісахаридних комплексів плодів prunus domestica PDF (English)
Taras Upyr, Shahm Basim Mohammed, Al-Jabbar Ali Sahlani Bashar, Larysa Lenchyk, Igor Senyuk, Viktoria Kyslychenko 32-37
Динаміка вилучення органічних кислот із суміші лікарської рослинної сировини PDF (English)
Iryna Dyachok, Oleh Pinyazhko, Oksana Ivankiv 37-42