Застосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарства

Authors

  • Тетяна Віталіївна Савченко Київський національний торговельно-економічного університет вул. Киото, 19, Київ, Україна, 020156, Ukraine
  • Ярослав Володимирович Смітюх Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, Київ, Україна, 01033, Ukraine https://orcid.org/0000-0001-5124-8653

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.20314

Keywords:

process approach, business process, criterions of management efficiency

Abstract

The analysis of influence of the process approach in management of restaurant and information technologies on an overall performance of establishment are conducted. The complex criterions of an evaluation of management efficiency by restaurant are analysed.

Author Biographies

Тетяна Віталіївна Савченко, Київський національний торговельно-економічного університет вул. Киото, 19, Київ, Україна, 020156

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра інженерно-технічних дисциплін

Ярослав Володимирович Смітюх, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, Київ, Україна, 01033

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій 

References

  1. Репин В.В. Процессный подход к управлению. Моделирование бизнес-процессов: / Елиферов В.Г. — М.: РИА «Стандарты и качество», 2004. — 408 с.
  2. П’ятницька Н.О., Автоматизована інформаційна система менеджменту громадського харчування: Навч. посіб. / П’ятницький В.Т., Григоренко О.М.— К.: КДТЕУ, 2000. — 139 с.

Published

2009-06-20

How to Cite

Савченко, Т. В., & Смітюх, Я. В. (2009). Застосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарства. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3(4(39), 49–52. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.20314

Issue

Section

Control systems