Застосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарства

Автор(и)

  • Тетяна Віталіївна Савченко Київський національний торговельно-економічного університет вул. Киото, 19, Київ, Україна, 020156, Україна
  • Ярослав Володимирович Смітюх Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, Київ, Україна, 01033, Україна https://orcid.org/0000-0001-5124-8653

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.20314

Ключові слова:

процесний підхід, бізнес-процес, критерії ефективності керування

Анотація

Проведений аналіз впливу процесного підходу в керуванні рестораном та інформаційних технологій на ефективність роботи закладу. Проаналізовані комплексні критерії оцінки ефективності керування рестораном.

Біографії авторів

Тетяна Віталіївна Савченко, Київський національний торговельно-економічного університет вул. Киото, 19, Київ, Україна, 020156

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра інженерно-технічних дисциплін

Ярослав Володимирович Смітюх, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, Київ, Україна, 01033

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій 

Посилання

  1. Репин В.В. Процессный подход к управлению. Моделирование бизнес-процессов: / Елиферов В.Г. — М.: РИА «Стандарты и качество», 2004. — 408 с.
  2. П’ятницька Н.О., Автоматизована інформаційна система менеджменту громадського харчування: Навч. посіб. / П’ятницький В.Т., Григоренко О.М.— К.: КДТЕУ, 2000. — 139 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2009-06-20

Як цитувати

Савченко, Т. В., & Смітюх, Я. В. (2009). Застосування процесного підходу до управління закладом ресторанного господарства. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3(4(39), 49–52. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.20314

Номер

Розділ

Системи управління