Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганні
DOI:
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1240Ключові слова:
Діацилгліцерини, вміст твердої фаз, поліморфні модифікаціїАнотація
Дана робота присвячена дослідженню структурних та морфологічних характеристик жирових систем, збагачених діацилгліцеринами, методами ядерного магнітного резонансу та поляризаційної мікроскопії. Отримано математичну модель процесуПосилання
- Некрасов, П. О. Дослідження фізіологічних властивостей емульсійних систем, збагачених діацилгліцеринами [Текст] / П. О. Некрасов, Т. В. Горбач, О. В. Подлісна // Вопросы химии и химической технологи. – 2010. – № 4. – С. 55–58.
- Lai, O. Physical and textural properties of an experimental margarine prepared from lipase-catalysed transesterified palm stearin: palm kernel olein mixture during storage [Текст] / O. Lai, H. Ghazali, C. France, C. Chong // Food Chemistry.– 2000. – Vol. 71, № 2. – P. 173–179.
- 3. Bell, A. Effects of composition on fat rheology and crystallization [Текст] / A. Bell, M. H. Gordon, W. Jirasubkunakorn, K. W. Smith // Food Chemistry. – 2007.– Vol. 101, № 2. – P. 799–805.
- Rousseau, D. The influence of chemical interesterification on the physicochemical properties of complex fat systems. 2. Morphology and polymorphism [Текст] // D. Rousseau, A. G Marangoni, R. Jeffrey // JAOCS. –1998. – Vol. 75, № 12. – P. 1833–1839.
##submission.downloads##
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Павло Олександрович Некрасов, Олена Валеріївна Подлісна, Олександр Павлович Некрасов, Яна Миколаївна Таратун

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.
Ліцензійний договір – це документ, в якому автор гарантує, що володіє усіма авторськими правами на твір (рукопис, статтю, тощо).
Автори, підписуючи Ліцензійний договір з ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР», мають усі права на подальше використання свого твору за умови посилання на наше видання, в якому твір опублікований. Відповідно до умов Ліцензійного договору, Видавець ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» не забирає ваші авторські права та отримує від авторів дозвіл на використання та розповсюдження публікації через світові наукові ресурси (власні електронні ресурси, наукометричні бази даних, репозитарії, бібліотеки тощо).
За відсутності підписаного Ліцензійного договору або за відсутністю вказаних в цьому договорі ідентифікаторів, що дають змогу ідентифікувати особу автора, редакція не має права працювати з рукописом.
Важливо пам’ятати, що існує і інший тип угоди між авторами та видавцями – коли авторські права передаються від авторів до видавця. В такому разі автори втрачають права власності на свій твір та не можуть його використовувати в будь-який спосіб.