Дослідження хімічного складу борщової заправки в процесі холодильного зберігання

Автор(и)

  • Тетяна Василівна Карбівнича Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська , 333, м. Харків, Україна, 61051, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1721

Ключові слова:

Борщова заправка, холодильне зберігання, хімічний склад

Анотація

Статтю присвячено дослідженню хімічного складу борщової заправки в процесі зберігання за низьких температур. Експериментально визначені зміни хімічного складу борщової заправки залежно від попередньої обробки

Біографія автора

Тетяна Василівна Карбівнича, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська , 333, м. Харків, Україна, 61051

Старший викладач

Кафедра товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки

Посилання

  1. Алмаши, Э. Быстрое замораживание пищевых продуктов [Текст] / Э. Алмаши, Л. Эрдели, Т. Шарей. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1981.- 406 с.
  2. Абрамов, Н.Д., Криогенное замораживание плодов и овощей за рубежом [Текст] / Н.Д. Абрамов, Н.А. Александрова, В.Г. Гурвин, В.В. Илюхин. – М.: Пищепром СРСР, 1971.- 41 с.
  3. Орлова, Н.Я. Товарознавчі аспекти формування якості заморожених плодів, ягід і овочів [Текст]: автореф. дис.. … д-ра техн. наук : 01.18.15 / Н.Я. Орлова. – Київ, 1996.- 54 с.
  4. Новые технологии биологически активных растительных добавок и их использование в продуктах иммуномодулирующего и радиозащитного действия [Текст] : монография / Р.Ю. Палюк, А.И. Черевко, В.В. Погарская и др.; Харьк. гос. академия технол. и орг. питания; Укр. национальный ун-т пищ. технологий.- Харьков; Киев, 2002.- 205 с.
  5. Погожих, М.І. Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку [Текст] / М.І. Погожих, А.М. Одарченко, Т.В. Карбівнича, Є.Л. Гасай // Прогрес. техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі / Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – 2010. – Вип. 2(12). – С. 249-255.

##submission.downloads##

Як цитувати

Карбівнича, Т. В. (2012). Дослідження хімічного складу борщової заправки в процесі холодильного зберігання. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3(11(51), 45–48. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1721

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв