Організаційна структура системи автоматизації виробництва пива

Автор(и)

  • М. Д. Місюра Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01033, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.22461

Ключові слова:

пиво, структура, автоматизація, технологія, управління

Анотація

В статті розглядається варіант структури системи автоматизації технологічних процесів виробництва пива. Показана структура управління технологічними процесами являє собою задачу, розв’язання якої може бути досягнуто за рахунок застосування сучасних методів теорії управління в рамках системного підходу до створення автоматизованих систем управління технологічними процесами (АСУ ТП)

Біографія автора

М. Д. Місюра, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01033

Старший викладач
Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій

Посилання

  1. Домарецький В. А. Технологія солода та пива: Підручник для студентів вищіх навчальних закладів освіти. – Київ: Урожай, 1999. – 544 с.
  2. Місюра М.Д., Кишенько В.Д. Математичні моделі технологічних процесів пивоварного виробництва як об’єктів автоматизації. //Автоматика. Автоматизация. Электротехнические комплексы и системы. - №2(14). Херсон: ХНТУ, 2004. – с. 241–246.
  3. Чураков Е.П. Оптимальные и адаптивные системы: Учеб. пособие для вузов. – М.: Энергоатомиздат, 1987. – 256 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2009-08-20

Як цитувати

Місюра, М. Д. (2009). Організаційна структура системи автоматизації виробництва пива. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4(11(40), 38–40. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.22461