Дослідження кінетики ферментативного ацидолізу жирів

Автор(и)

  • Павло Олександрович Некрасов Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» вул. Фрунзе, 21, м. Харків, Україна, 61 002, Україна https://orcid.org/0000-0003-1791-8822
  • Олена Валеріївна Подлісна Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» вул. Фрунзе, 21, м. Харків, Україна, 61 002, Україна
  • Олександр Павлович Некрасов Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» вул. Фрунзе, 21, м. Харків, Україна, 61 002, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.2302

Ключові слова:

Функціональні продукти, ферментативні технології, структуровані ліпіди, ацидоліз

Анотація

Здійснено математичне моделювання кінетики ферментативного ацидолізу жирів. Визначено константи швидкостей прямих і зворотних реакцій, а також їх константи рівноваги

Біографії авторів

Павло Олександрович Некрасов, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» вул. Фрунзе, 21, м. Харків, Україна, 61 002

Доктор технічних наук, професор

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Олена Валеріївна Подлісна, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» вул. Фрунзе, 21, м. Харків, Україна, 61 002

Без ступеня, аспірант

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Олександр Павлович Некрасов, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» вул. Фрунзе, 21, м. Харків, Україна, 61 002

Кандидат технічних наук, професор

Кафедра фізичної хімії

Посилання

  1. Shibamoto T. Functional food and health / T. Shibamoto. – American Chemical Society, Division of Agricultural and Food Chemistry, Washington, USA, 2008. – 514 pp.
  2. Chow C. K. Fatty acids in foods and their health implications, 3rd ed./ C. K. Chow. – Boca Raton: CRC Press, 2008. – 1281 pp.
  3. Firestone D. Official methods and recommended practices of the American Oil Chemist’s Society, 5th ed. / D. Firestone. – Champaign, Il, USA: American Oil Chemists’ Society (AOCS), 2003.

##submission.downloads##

Як цитувати

Некрасов, П. О., Подлісна, О. В., & Некрасов, О. П. (2012). Дослідження кінетики ферментативного ацидолізу жирів. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 6(6(54), 65–68. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.2302

Номер

Розділ

Технології органічних та неорганічних речовин