Система управління технологічним комплексом цукрового заводу з використанням комбінованого критерію ефективності

Автор(и)

  • Регіна Олегівна Бойко Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, 01601, Україна
  • Л. Г. Загоровська Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, 01601, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.2346

Ключові слова:

Cкладні системи, технологічний комплекс, критерії оптимальності, ОПР

Анотація

В статті розглядаються підходи до визначення комбінованих критеріїв для управління складними системами (на прикладі ТК цукрового заводу), які включають оцінки ефективності функціонування підсистем, а також прогнозуванні виграшів або програшів, які виникають в результаті рішень, що приймає ОПР

Біографії авторів

Регіна Олегівна Бойко, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, 01601

Аспірант

Кафедра інформаційних систем

Л. Г. Загоровська, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, 01601

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра інформаційних систем

Посилання

  1. Ладанюк А.П. Оперативное управление технологическими процессами в пищевой промышленности [Текст] / А.П.
  2. Ладанюк, В.Г. Перепечаенко – К.: Урожай, 1987 – 160с.
  3. Рыбина Г.В. Основы построения интеллектуальных систем [Текст] / Г.В. Рыбина – М: Финансы и статистика, 2010 – 432с.
  4. Острейковский В.А. Теорія систем: Ученик – М.: Высшая школа, 1997 – 240с.
  5. Мушик Э., Мюллер П.. Методы принятия технических решений: Пер. С нем.– М.: Мир , 1990. – 208с.

##submission.downloads##

Як цитувати

Бойко, Р. О., & Загоровська, Л. Г. (2012). Система управління технологічним комплексом цукрового заводу з використанням комбінованого критерію ефективності. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 6(9(54), 58–60. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.2346

Номер

Розділ

Інформаційно-керуючі системи