Дослідження стану вологи пастоподібних напівфабрикатів в процесі заморожування, розморожування, зберігання

Автор(и)

  • Андрій Олегович Пак Кафедра енергетики та фізики Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
  • Аліна Володимирівна Євтушенко Кафедра товарознавства в митній справі Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2909

Ключові слова:

начинка, волога, кінетика

Анотація

Досліджено кінетику температури під час заморожування та розморожування плодових напівфабрикатів-добавок в формі начинок. Досліджено зміни кількості вимороженої та невимороженої вологи в плодових напівфабрикатах-добавках в формі начинок в процесі зберігання.

Біографії авторів

Андрій Олегович Пак, Кафедра енергетики та фізики Харківський державний університет харчування та торгівлі

Кандидат технічних наук, старший викладач

Аліна Володимирівна Євтушенко, Кафедра товарознавства в митній справі Харківський державний університет харчування та торгівлі

Аспірант

Посилання

  1. Вода в пищевых продуктах / Под общ. ред. Р.Б. Дакуорта / Пер. с англ. – М.: Пищевая промышленность, 1980. – 375с.
  2. Погожих М. І. Характеристики приладу для визначення вільної та зв’язаної вологи низькотемпературним калориметрим методом / М. І. Погожих, М. М. Цуркан, А. О. Пак // Обладнання та технології харчових виробництв: Темат. зб. наук. наук. пр. – Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2005. – Вип. 13. – С. 177-185.
  3. Погожих Н.И., Потапов В.А., Пак А.О. Способ определения свободной и связаной влаги // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Серія «Технічні науки». – 2004. – №2(13). – С.44-48.
  4. Євтушенко А.В. Оптимізація споживних властивостей та розробка рецептури фруктових начинок // Східно-Європейський журнал передових технологій. − 2010. − №2/6(44). − С.67-69.

##submission.downloads##

Опубліковано

2010-05-28

Як цитувати

Пак, А. О., & Євтушенко, А. В. (2010). Дослідження стану вологи пастоподібних напівфабрикатів в процесі заморожування, розморожування, зберігання. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3(10(45), 54–56. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2909

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв