Дослідження стану вологи пастоподібних напівфабрикатів в процесі заморожування, розморожування, зберігання
DOI:
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2909Ключові слова:
начинка, волога, кінетикаАнотація
Досліджено кінетику температури під час заморожування та розморожування плодових напівфабрикатів-добавок в формі начинок. Досліджено зміни кількості вимороженої та невимороженої вологи в плодових напівфабрикатах-добавках в формі начинок в процесі зберігання.Посилання
- Вода в пищевых продуктах / Под общ. ред. Р.Б. Дакуорта / Пер. с англ. – М.: Пищевая промышленность, 1980. – 375с.
- Погожих М. І. Характеристики приладу для визначення вільної та зв’язаної вологи низькотемпературним калориметрим методом / М. І. Погожих, М. М. Цуркан, А. О. Пак // Обладнання та технології харчових виробництв: Темат. зб. наук. наук. пр. – Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2005. – Вип. 13. – С. 177-185.
- Погожих Н.И., Потапов В.А., Пак А.О. Способ определения свободной и связаной влаги // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Серія «Технічні науки». – 2004. – №2(13). – С.44-48.
- Євтушенко А.В. Оптимізація споживних властивостей та розробка рецептури фруктових начинок // Східно-Європейський журнал передових технологій. − 2010. − №2/6(44). − С.67-69.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Андрій Олегович Пак, Аліна Володимирівна Євтушенко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.
Ліцензійний договір – це документ, в якому автор гарантує, що володіє усіма авторськими правами на твір (рукопис, статтю, тощо).
Автори, підписуючи Ліцензійний договір з ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР», мають усі права на подальше використання свого твору за умови посилання на наше видання, в якому твір опублікований. Відповідно до умов Ліцензійного договору, Видавець ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» не забирає ваші авторські права та отримує від авторів дозвіл на використання та розповсюдження публікації через світові наукові ресурси (власні електронні ресурси, наукометричні бази даних, репозитарії, бібліотеки тощо).
За відсутності підписаного Ліцензійного договору або за відсутністю вказаних в цьому договорі ідентифікаторів, що дають змогу ідентифікувати особу автора, редакція не має права працювати з рукописом.
Важливо пам’ятати, що існує і інший тип угоди між авторами та видавцями – коли авторські права передаються від авторів до видавця. В такому разі автори втрачають права власності на свій твір та не можуть його використовувати в будь-який спосіб.