ВПЛИВ ГАРБУЗОВОГО БОРОШНА НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ПШЕНИЧНОГО
DOI:
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.3203Ключові слова:
пшеничне борошно, гарбузове борошно, хлібопекарські властивостіАнотація
Розглянуто питання використання в технологіях борошняних кондитерських виробів нетрадиційної рослинної сировини – гарбузового насіння. Досліджено вплив гарбузового борошна на хлібопекарські властивості пшеничного.Посилання
- Калакура, М. М. Розширення асортименту продукції лікувально-профілактич-ного призначення [Текст] / М. М. Калакура, В. І. Єгорова, А.Т. Ратушенко // Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму: зб. наук. праць / М-во освіти і науки України, Київський держ. торг. економ. ун-т. – К. : Видавництво КДТЕУ, 1998. – С. 124–126.
- Савенкова, Т. В. Научные принципы создания технологий функциональных кондитерских изделий [Текст] : дисс. … доктора техн. наук / Т. В. Савенкова. – М., 2006. – 290 с.
- Тимкевич, Г. Л. Растения и проблемы века [Текст] / Г. Л. Тимкевич. – Кишинев: Штиинце, 1990. – 244 с.
- Нестерова, О. В. Стандартизация семян тыквы и препаратов из них [Текст] : дис. … канд. фарм. наук / О. В. Нестерова. – М., 1990. – 148 с.
- Пономарев, П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навчальний посібник / П. Х. Пономарев, І. В. Сирохман. – К. : Лібра, 1999. – 272 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Валентина Миколаївна Столярчук
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.
Ліцензійний договір – це документ, в якому автор гарантує, що володіє усіма авторськими правами на твір (рукопис, статтю, тощо).
Автори, підписуючи Ліцензійний договір з ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР», мають усі права на подальше використання свого твору за умови посилання на наше видання, в якому твір опублікований. Відповідно до умов Ліцензійного договору, Видавець ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» не забирає ваші авторські права та отримує від авторів дозвіл на використання та розповсюдження публікації через світові наукові ресурси (власні електронні ресурси, наукометричні бази даних, репозитарії, бібліотеки тощо).
За відсутності підписаного Ліцензійного договору або за відсутністю вказаних в цьому договорі ідентифікаторів, що дають змогу ідентифікувати особу автора, редакція не має права працювати з рукописом.
Важливо пам’ятати, що існує і інший тип угоди між авторами та видавцями – коли авторські права передаються від авторів до видавця. В такому разі автори втрачають права власності на свій твір та не можуть його використовувати в будь-який спосіб.