Дослідження структурно-механічних властивостей емульсії на основі ядра соняшникового насіння
DOI:
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3389Ключові слова:
Структурно-механічні властивості, емульсія, фізико-хімічні показникиАнотація
Вивчено залежність деформації зсуву емульсії на основі ядра соняшникового насіння від її фізико-хімічних показників. Розраховані структурно-механічні показники емульсіїПосилання
- Щербаков, В.Г. Биохимия и товароведение масличного сырья. [Текст] // – В.Г. Щербаков. - М. : Колос, 2003. – 360 с.
- Осейко, М. І. Технологія рослинних олій [Текст] // М. І. Осейко. – К. : Варта. – 2006. – 280 с.
- Щербаков, В. Г. Производство белковых продуктов из масличных семян [Текст] / В. Г. Щербаков. – М. : Агропромиздат, 1987. – 256 с.
- Іхно, М.П. Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника [Текст]. Дис. … д-р техн. наук. – Х.: НТУ «ХПІ». – 2004. – 255 с.
- Шидакова-Каменюка, О. Г. Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна. – Х., 2006. – 320 с.
- Ходырева, З. Р. Исследование и разработка технологии мороженого с ядром подсолнечника [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.04 / Ходырева Зоя Рафаиловна. – Кемерово, 2006. – 222 с.
- Реологічні методи дослідження сировини і харчових продуктів та автоматизація розрахунків реологічних характеристик [Текст] : навчальний посібник / А. Б. Горальчук [та ін.]. – Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Харків, 2006. – 63 с.
- Мачихин, Ю. А. Реометрия пищевого сырья и продуктов [Текст] / Ю. А. Мачихин. – М. : Агропромиздат, 1990. – 271 с.
- Leelavathi, К., Haridas Rao, P., Shamanthaka Sastry, M . C. Studies on the utilizationof sunflower kernels in bakery products. J. Food Sci. Tech., 1991,28,280-284.
- Talley, L.J., Brummett B.J., Bums, E.E. Utilization of sunflower in human foodproducts. Tex. Agric. Exp. Sta. College Station, Texas, Bull No. 1026. 1972.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Peter Vasilevich Gurskiy, Dmitriy Olegovich Biduk, Fedor Vsevolodovich Pertsevoy, Alina Alekseevna Kolesnik
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.
Ліцензійний договір – це документ, в якому автор гарантує, що володіє усіма авторськими правами на твір (рукопис, статтю, тощо).
Автори, підписуючи Ліцензійний договір з ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР», мають усі права на подальше використання свого твору за умови посилання на наше видання, в якому твір опублікований. Відповідно до умов Ліцензійного договору, Видавець ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» не забирає ваші авторські права та отримує від авторів дозвіл на використання та розповсюдження публікації через світові наукові ресурси (власні електронні ресурси, наукометричні бази даних, репозитарії, бібліотеки тощо).
За відсутності підписаного Ліцензійного договору або за відсутністю вказаних в цьому договорі ідентифікаторів, що дають змогу ідентифікувати особу автора, редакція не має права працювати з рукописом.
Важливо пам’ятати, що існує і інший тип угоди між авторами та видавцями – коли авторські права передаються від авторів до видавця. В такому разі автори втрачають права власності на свій твір та не можуть його використовувати в будь-який спосіб.