Аналіз ставлення спортсменів до нових видів бутербродних паст

Автор(и)

  • Оксана Олександрівна Мусійчук Київський національний торговельно-економічний університет вул. Кіото, 19, м. Київ, 02156, Україна
  • Ганна Миколаївна Іванова Державний науково-дослідний інститут фізичного виховання і спорту вул. Фізкультури, 1,м. Київ, 03680, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3934

Ключові слова:

Бутербродна паста, спортивне харчування, фізичні навантаження

Анотація

Досліджено ефективність споживання бутербродних паст функціонального призначення. В дослідженнях приймала участь команда професійних спортсменів веслувальників, які шляхом апробації та анкетного опитування підтвердили позитивні характеристики продукту

Біографії авторів

Оксана Олександрівна Мусійчук, Київський національний торговельно-економічний університет вул. Кіото, 19, м. Київ, 02156

Аспірант

Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів

Ганна Миколаївна Іванова, Державний науково-дослідний інститут фізичного виховання і спорту вул. Фізкультури, 1,м. Київ, 03680

Науковий співробітник лабораторії

Лабораторія ергогенних чинників у спорті

Посилання

  1. Драчева Л.В. Спортивное питание – сегмент продовольственного рынка [Текст]/Драчева Л.В.//Журн. товароведение, экспертиза и технология продовольственных товаров. – 2010. - № 2. – С. 152-156.
  2. Рогозкин В.А. Питание спортсменов [Текст]/ Рогозкин В.А., Пшендин А.И., Шишина Н. Н. – М.:, 1989. – 160 с.
  3. Гольберг Н.Д., Дондуковская Р.Р. Питание юных спортсменов [Текст] / Н.Д. Гольберг, Р.Р. Дондуковская. – М.: Советский спорт, 2007. – 240 с.: ил. ISBN 978-5-9718-0235-8.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-01

Як цитувати

Мусійчук, О. О., & Іванова, Г. М. (2012). Аналіз ставлення спортсменів до нових видів бутербродних паст. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2(12(56), 55–59. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3934

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв