Дослідження параметрів електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарної продукції
DOI:
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3937Ключові слова:
Електроконтактне нагрівання, жарення, електричний струм, частота, електропровідністьАнотація
Стаття містить результати експериментальних досліджень кінетики температури, швидкості нагрівання та зміни електропровідності зразків з натуральної січеної м’ясної маси при різних типах електричного струмуПосилання
- Островский, Я. Г. Исследования процессов приготовления заварки и выпечки бескоркового хлеба электроконтактным нагревом [Тект] : ав-тореф. дис. … канд. техн. наук / Я. Г. Островский. – М., 1954. – 16 с.
- Сидоренко, Г. А. Разработка технологии производства хлеба с приме-нением электроконтактного энергоподвода [Текст]: автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Г. А. Сидоренко. – Оренбург , 2002. – 25 с.
- Кульман, А. Г. Исследование коллоидно-химических свойств хлеба, выпекаемого электрическим током [Текст] / А. Г. Кульман,
- Р. А. Бранопольская // Украинский химический журнал. – К. : Изд-во Академии наук Украинской ССР, 1950. – С. 459–469.
- Стефановская, Н. В. Процессы и аппараты рыбообрабатывающих производств [Текст] / Н. В. Стефановская, В. М. Стефановский, В. И. Карпов
- и др. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 237 с.
- Тышкевич, С. Исследование физичесуих свойств мяса [Текст] /
- С. Тышкевич. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 96 с.
- Ивченко, В. В. Электроконтактный способ сушки средних жилок табач-ных листьев [Текст] / В. В. Ивченко, Г. В. Наливко // Новые физические методы обработки пищевых продуктов. Доклады и сообщения к всесоюзной конференции по обработке пищевых продуктов. – Киев, 1963. –
- С. 55–66.
- Ткач, Н. В. Исследование кинетики электроконтактного нагрева мяс-ных фаршей [Текст] : дис. … канд. техн. наук / Н. В. Ткач. – Киев, 1970. –
- с.
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2014 Валерій Михайлович Михайлов, Ірина Володимирівна Бабкіна, Андрій Олександрович Шевченко
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.
Ліцензійний договір – це документ, в якому автор гарантує, що володіє усіма авторськими правами на твір (рукопис, статтю, тощо).
Автори, підписуючи Ліцензійний договір з ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР», мають усі права на подальше використання свого твору за умови посилання на наше видання, в якому твір опублікований. Відповідно до умов Ліцензійного договору, Видавець ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» не забирає ваші авторські права та отримує від авторів дозвіл на використання та розповсюдження публікації через світові наукові ресурси (власні електронні ресурси, наукометричні бази даних, репозитарії, бібліотеки тощо).
За відсутності підписаного Ліцензійного договору або за відсутністю вказаних в цьому договорі ідентифікаторів, що дають змогу ідентифікувати особу автора, редакція не має права працювати з рукописом.
Важливо пам’ятати, що існує і інший тип угоди між авторами та видавцями – коли авторські права передаються від авторів до видавця. В такому разі автори втрачають права власності на свій твір та не можуть його використовувати в будь-який спосіб.