Розробка бази даних ІС визначення впливу природних і антропогенних факторів на рослинні продукти харчування

Автор(и)

  • Алла Наумовна Некос Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна пл. Свободи, 6, м. Харків, Україна, 61022, Україна
  • Елена Владимировна Высоцкая Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166, Україна
  • Ирина Юрьевна Панферова Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166, Україна
  • Андрей Павлович Порван Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166, Україна
  • Алена Леонидовна Петухова Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3969

Ключові слова:

База даних, реляційна модель, трофогеографія, важкі метали, сутність, атрибути

Анотація

У даній статті розглядається питання розробки спеціалізованої бази даних для визначення впливу природних і антропогенних факторів на продукти харчування рослинного походження на основі реляційної моделі даних

Біографії авторів

Алла Наумовна Некос, Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна пл. Свободи, 6, м. Харків, Україна, 61022

Кандидат географічних наук, професор

Кафедра екологічної безпеки та екологічної освіти

Елена Владимировна Высоцкая, Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра біомедичних електронних пристроїв та систем

Ирина Юрьевна Панферова, Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра інформаційних управляючих систем

Андрей Павлович Порван, Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166

Кандидат технічних наук, науковий співробітник

Кафедра біомедичних електронних пристроїв та систем

Алена Леонидовна Петухова, Харківський національний університет радіоелектроніки пр. Леніна, 14, м. Харків, Україна, 61166

Студентка

Кафедра біомедичних електронних пристроїв та систем

Посилання

  1. Черноусова, А. М. Создание и использование баз данных: учебное пособие [Текст] / А. М. Черноусова. – Оренбург: ГОУ ОГУ, 2009. – 244 с.
  2. Bruce J. Automated system rapid identifies aluminium in food [Текст] / J. Bruce // Food Technol. – 1996. – № 1. – P. 87-91.
  3. Некос, А. Н. Трофогеографія: сучасні дослідження та перспективи розвитку. (результати дисперсійного аналізу впливу природних факторів на хімічний склад рослинної продукції) [Текст] / А. Н. Некос, О. В. Висоцька, А. П. Порван [и др.] // Вісник Чернівецького національного університету. Секція географія. – Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. – 2012 р. (у друку).
  4. Гильденскиольд, Р. С. Тяжелые металлы в окружающей среде и их влияние на организм [Текст] / Р. С. Гильденскиольд, Ю. В. Новиков, Р. С. Хамидулин [и др.] // Гигиена и санитария. – 1992. – № 5-6. – С. 6-9.
  5. Некоторые вопросы токсичности ионов металлов: Пер. с англ. [Текст] / под ред. X. Зигель. – М.: Мир, 1993. – 366 с.
  6. Рейли, К. Металлические загрязнения пищевых продуктов [Текст] / К. Рейли – М.: Агропромиздат, 1985. – 183 с.
  7. Карпова, Т. С. Базы данных. Модели, разработка, реализация [Текст] / Т. С. Карпова. – СПб.: Питер, 2002. – 304 с.
  8. Райордан, Р. Основы реляционных баз данных [Текст] / Р. Райордан – М.: Издательско-торговый дом «Русская редакция», 2001. – 384 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-06-01

Як цитувати

Некос, А. Н., Высоцкая, Е. В., Панферова, И. Ю., Порван, А. П., & Петухова, А. Л. (2012). Розробка бази даних ІС визначення впливу природних і антропогенних факторів на рослинні продукти харчування. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3(2(57), 4–10. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3969

Номер

Розділ

Інформаційні технології