Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Харчова наука та технологія
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 9 № 1 (2015)
Том 9 № 1 (2015)
Опубліковано:
2015-03-01
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Вина контрольованих найменувань за походженням – новий статус якості в Україні
Е. Ж. Іукурідзе
PDF
Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів
Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська
PDF
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Дослідження впливу молочної кислоти на якість хлібопекарських дріжджів, збагачених мікроелементами
Т. О. Овсянікова, Л. В. Кричковська
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Використання методу твердофазної спектрометрії для тест-визначення антиоксидантів
C. D. Бельтюкова, О. О. Лівенцова, А. А. Степанова
PDF
Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації
Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко
PDF
Спектрофотометричне та хроматографічне визначення синтетичного харчового барвника Е 110 у безалкогольному напої
О. В. Малинка, А. В. Егорова, А. В. Анельчик, В. П. Антонович
PDF
Дослідження антиоксидантних властивостей пресової ріпакової олії
В. В. Манк, Т. Т. Носенко, Т. А. Волощенко
PDF
Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю
І. І. Маркович
PDF
Хімія ароматів вина
О. Б. Ткаченко, О. В. Тринкаль
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини
Б. В. Єгоров, Ю. Я. Кузьменко
PDF
Використання борошна з пшениці ваксі в технології кексів на дріжджах
К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко
PDF
ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова
PDF
Екологічна безпека харчових продуктів: визначення по-няття
Р. І. Шевченко, І. С. Крестінков, А. С. Обухова
PDF
Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії
М. О. Янчева, Т. С. Желєва
PDF
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
Моделювання процесу кристалізації води в ультразвуковому полі
О. Г. Бурдо, Ф. А. Трішин, О. Р. Трач
PDF
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів