Aller directement au contenu principal
Aller directement au menu principal
Aller au pied de page
Open Menu
Харчова наука та технологія
Numéro courant
Archives
À propos
À propos de cette revue
Soumissions
Comité éditorial
Déclaration de confidentialité
Coordonnées
Rechercher
Rechercher
S'inscrire
Se connecter
Rechercher
Rechercher
Accueil
/
Archives
/
Vol. 9 No. 1 (2015)
Vol. 9 No. 1 (2015)
Publié-e:
2015-03-01
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Вина контрольованих найменувань за походженням – новий статус якості в Україні
Е. Ж. Іукурідзе
PDF (Українська)
Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів
Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Исследование вияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами
Т. О. Овсянікова, Л. В. Кричковська
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Применение метода твердофазной спектрометрии для тест-определения антиоксидантов
C. D. Бельтюкова, О. О. Лівенцова, А. А. Степанова
PDF (Українська)
Дослідження технологічних та фізико-хімічних властивостей жирної коріандрової олії у процесі рафінації
Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко
PDF (Українська)
Спектрофотометрическое и хроматографическое определение синтетического пищевого красителя Е 110 в без-алкогольном напитке
О. В. Малинка, А. В. Егорова, А. В. Анельчик, В. П. Антонович
PDF (Українська)
Investigation of antioxidant properties of rape pressing oil
В. В. Манк, Т. Т. Носенко, Т. А. Волощенко
PDF (Українська)
Дослідження жирнокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю
І. І. Маркович
PDF (Українська)
Химия ароматов вина
О. Б. Ткаченко, О. В. Тринкаль
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини
Б. В. Єгоров, Ю. Я. Кузьменко
PDF (Українська)
Использование муки из пшеницы вакси в технологии кексов на дрожжах
К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко
PDF (Українська)
ЕКОЛОГІЧНЕ МАРКУВАННЯ ОРГАНІЧНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова
PDF (Українська)
Екологічна безпека харчових продуктів: визначення по-няття
Р. І. Шевченко, І. С. Крестінков, А. С. Обухова
PDF (Українська)
Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії
М. О. Янчева, Т. С. Желєва
PDF (Українська)
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
Моделирование процесса кристаллизации воды в ультразвуковом поле
О. Г. Бурдо, Ф. А. Трішин, О. Р. Трач
PDF (Українська)
Développé par
Open Journal Systems
Langue
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Renseignements
Pour les lecteurs-trices
Pour les auteurs-es
Pour les bibliothécaires