Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Journal of Food Science and Technology
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 9 No. 1 (2015)
Vol. 9 No. 1 (2015)
Published:
2015-03-01
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Wine for controlled names by origin – new status quality in Ukraine
Е. Ж. Іукурідзе
PDF (Українська)
Ingredients influence on the structural and mechanical properties of gel-like products for athletes
Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
The study of the influence of lactic acid on the baker’s yeast quality enriched with micronutrients
Т. О. Овсянікова, Л. В. Кричковська
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Application of the method of solid-phase spectrometry for test-determination of antioxidants
C. D. Бельтюкова, О. О. Лівенцова, А. А. Степанова
PDF (Українська)
Research of technological and physico-chemical parameters of fatty coriander oil during the refining
Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко
PDF (Українська)
Spectrophotometric and chromatographic determination of synthetic food dye E 110 in the soft drink
О. В. Малинка, А. В. Егорова, А. В. Анельчик, В. П. Антонович
PDF (Українська)
Investigation of antioxidant properties of rape pressing oil
В. В. Манк, Т. Т. Носенко, Т. А. Волощенко
PDF (Українська)
INVESTIGATION OF FATTY ACID SMOKED SAUSAGES WITH USE LENTILS, JUNIPER AND THYME
І. І. Маркович
PDF (Українська)
The chemistry of wine aromas
О. Б. Ткаченко, О. В. Тринкаль
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
Use of extrusion for processing of non-traditional raw materials
Б. В. Єгоров, Ю. Я. Кузьменко
PDF (Українська)
The use of waxy wheat flour in technology of yeast cakes
К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко
PDF (Українська)
Labeling of organic meat products
Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова
PDF (Українська)
Environmental safety of food products: definition
Р. І. Шевченко, І. С. Крестінков, А. С. Обухова
PDF (Українська)
Functional and technological properties of meat model systems with the using of the cryoprotectant mixtures
М. О. Янчева, Т. С. Желєва
PDF (Українська)
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
Modeling of process water crystallization in an ultrasonic field
О. Г. Бурдо, Ф. А. Трішин, О. Р. Трач
PDF (Українська)
Developed By
Open Journal Systems
Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians