Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Journal of Food Science and Technology
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 9 No. 2 (2015)
Vol. 9 No. 2 (2015)
Published:
2015-06-15
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
LEGISLATIVE BASE СOMPARATIVE ANALYSIS OF THE FOOD ADDITIVES USE IN UKRAINE AND THE EUROPEAN UNION
Ю. О. Козонова, Н. М. Поварова
PDF (Українська)
GROUNDING OF STARTER COMPOSITION FORMULA FOR FUNC-TIONAL YOGHURT PRODUCTION
Л. М. Крижак
PDF (Українська)
ESTABLISHING RETENTION PERIODS SUPPLEMENTS ANTIANEMIC ACTION
Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
PROSPECTS FOR USING BIOACTIVE BACTERIAL HYDROLYSATES FOR NUTRITIONAL SUPPLEMENTATION OF PEOPLE WITH IMMUNE SYSTEM DISORDERS
А. И. Капустян, Н.К. К. Черно
PDF (Українська)
IMPROVEMENT OF YEAST ACTIVATION PROCESS BY USING PHYTO-ADDITIVES
Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, Н. Ю. Соколова
PDF (Українська)
DETERMINING THE PROTEOLYTIC ACTIVITY OF SOFT-RIPENED PROBIOTIC INDUCED CHEESES’ STARTER COMPOSITIONS
Д. М. Скрипніченко
PDF (Українська)
THE DEVELOPMENT OF PROTEIN CREAM FERMENTATION MODE IN THE PROTEIN PASTE TECHNOLOGY FOR BABY FOOD PRODUCTS
Н. А. Ткаченко, Ю. С. Українцева
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
EFFECT OF ELECTRICALLY ACTIVATED WATER ON PROPERTIES OF PORK WITH PSE AUTOLYSIS ABNORMALITY
Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна
PDF (Українська)
THE OBTAINING OF MICROPARTICULATE FROM CONCENTRATE OF WHEY PROTEIN
Г. В. Дідух
PDF (Українська)
OPTIMAL SPARKLING WINES’ PROTEIN BLUR EVALUATION METHODS
C. C. Древова, Л. С. Гураль, Д. П. Ткаченко
PDF (Українська)
REZULTS AROMA PROFILE OF WINE FROM THE GRAPES VARIETY TELTI KURUK
Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко, Т. С. Лозовська
PDF (Українська)
THE STORAGE OF TOMATOES AND PEPPERS UNDER EXOGENOUS EXTRACTS OF HORSERADISH ROOT
О. П. Прісс, В. Ф. Жукова
PDF (Українська)
DYNAMICS OF CHANGE IN WEIGHT DURING STORAGE PARSLEY
О. П. Прісс, А. С. Кулик
PDF (Українська)
OXIDATIVE STRESS AND ANTIOXIDANT SYSTEMS OF APPLE FRUITS PROTECTION
М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова
PDF (Українська)
STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF RYE WHEAT DOUGH WITH PEAS CELLULOSE
Т. А. Сильчук
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
STUDY OF CBI "FRESHNESS K+" EFFECT TOTHE PROCESS OF STALING OF WHEAT FLOUR BAKERY PRODUCTS
О. А. Білик, Н. М. Грегірчак, А. І. Маринін
PDF (Українська)
INNOVATIVE APPROACHES IN TECHNOLOGY OF BAKERY PRODUCT WITH DRY WHEY
С. М. Соц, І. О. Кустов
PDF (Українська)
FEATURES OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND CHEMICAL COMPOSITION OF NAKED OATS CULTIVAR «SALOMON»
О. В. Бортнічук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко
PDF (Українська)
TECHNOLOGY OF SEMIFINISHED PRODUCT MADE FROM ZEST BASED CITRUS AND DESSERT DISHES
Д. В. Федорова
PDF (Українська)
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
THE DEVELOPMENT OF A VORTEX CLASSIFIER AND THE INVESTI-GATION OF ITS FRACTIONAL SEPARATING ABILITY
О. В. Акуліч, В. М. Лустенков, В. М. Акуліч
PDF (Українська)
INTENSIFICATION HEAT EXCHANGE PROCESSES BY USING SUR-FACTANTS
Ю. Л. Білонога, О. Р. Максисько
PDF (Українська)
Developed By
Open Journal Systems
Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians