Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Харчова наука та технологія
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 9 Nr 2 (2015)
Tom 9 Nr 2 (2015)
Opublikowane:
2015-06-15
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
LEGISLATIVE BASE СOMPARATIVE ANALYSIS OF THE FOOD ADDITIVES USE IN UKRAINE AND THE EUROPEAN UNION
Ю. О. Козонова, Н. М. Поварова
PDF (Українська)
Обґрунтування складу заквашувальної композиції для виробництва йогурту функціонального призначення
Л. М. Крижак
PDF (Українська)
Установление сроков хранения добавок антианемического действия
Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Перспективы использования биологически активных бактериальных гидролизатов для нутритивной поддержки населения с расстройствами иммунной системы
А. И. Капустян, Н.К. К. Черно
PDF (Українська)
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, Н. Ю. Соколова
PDF (Українська)
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва м’яких пробіотичних сирів
Д. М. Скрипніченко
PDF (Українська)
РОЗРОБКА РЕЖИМУ ФЕРМЕНТАЦІЇ БІЛКОВОЇ МАСИ У ТЕХНОЛОГІЇ БІЛКОВИХ ПАСТ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Н. А. Ткаченко, Ю. С. Українцева
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Вплив електроактивованої води на властивості свинини з поро-ком автолізу
Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна
PDF (Українська)
ОТРИМАННЯ МІКРОПАРТИКУЛЯТУ З КОНЦЕНТРАТУ БІЛКІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
Г. В. Дідух
PDF (Українська)
ОПТИМАЛЬНЫЕ МЕТОДЫ ОЦЕНКИ БЕЛКОВЫХ ПОМУТНЕНИЙ ИГРИСТЫХ ВИН
C. C. Древова, Л. С. Гураль, Д. П. Ткаченко
PDF (Українська)
РЕЗУЛЬТАТЫ ИССЛЕДОВАНИЯ АРОМАТИЧЕСКОГО ПРОФИЛЯ ВИНОМАТЕРИАЛОВ ИЗ ВИНОГРАДА СОРТА ТЕЛЬТИ КУРУК
Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко, Т. С. Лозовська
PDF (Українська)
ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ТОМАТІВ І ПЕРЦЮ ЗА ОБРОБКИ ЕКСТРАКТАМИ КОРЕНЯ ХРОНУ
О. П. Прісс, В. Ф. Жукова
PDF (Українська)
ДИНАМІКА ЗМІНИ МАСИ ЗЕЛЕНІ ПЕТРУШКИ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
О. П. Прісс, А. С. Кулик
PDF (Українська)
ОКИСНИЙ СТРЕС І АНТИОКСИДАНТНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ПЛОДІВ ЯБЛУНІ
М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова
PDF (Українська)
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З КЛІТКОВИНОЮ ГОРОХУ
Т. А. Сильчук
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ПОЛІПШУВАЧА «СВІЖІСТЬ К+» У ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
О. А. Білик, Н. М. Грегірчак, А. І. Маринін
PDF (Українська)
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ГОЛОЗЕРНОГО ВІВСА СОРТУ «САЛОМОН»
С. М. Соц, І. О. Кустов
PDF (Українська)
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З СУХОЮ МОЛОЧНОЮ СИРОВАТКОЮ
О. В. Бортнічук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко
PDF (Українська)
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТУ З ЦЕДРИ ЦИТРУСОВИХ ТА ДЕСЕРТНИХ СТРАВ НА ЙОГО ОСНОВІ
Д. В. Федорова
PDF (Українська)
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
РАЗРАБОТКА ВИХРЕВОГО КЛАССИФИКАТОРА И ИССЛЕДОВАНИЕ ЕГО ФРАКЦИОННОЙ РАЗДЕЛЯЮЩЕЙ СПОСОБНОСТИ
О. В. Акуліч, В. М. Лустенков, В. М. Акуліч
PDF (Українська)
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ТЕПЛООБМІННИХ ПРОЦЕСІВ ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН
Ю. Л. Білонога, О. Р. Максисько
PDF (Українська)
Opracowane przez
Otwarty system dla Czasopism
Język / Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy