Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Харчова наука та технологія
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 9 № 2 (2015)
Том 9 № 2 (2015)
Опубліковано:
2015-06-15
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Порівняльний аналіз законодавчої бази використання харчових добавок в Україні та ЄС
Ю. О. Козонова, Н. М. Поварова
PDF
Обґрунтування складу заквашувальної композиції для виробництва йогурту функціонального призначення
Л. М. Крижак
PDF
Встановлення термінів зберігання добавок антианемічної дії
Г. В. Шлапак
PDF
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Перспективи використання біологічно активних бактеріальних гідролізатів для нутрітивної підтримки населення з розладами імунної системи
А. И. Капустян, Н.К. К. Черно
PDF
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
Т. Є. Лебеденко, В. О. Кожевнікова, Н. Ю. Соколова
PDF
Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва м’яких пробіотичних сирів
Д. М. Скрипніченко
PDF
РОЗРОБКА РЕЖИМУ ФЕРМЕНТАЦІЇ БІЛКОВОЇ МАСИ У ТЕХНОЛОГІЇ БІЛКОВИХ ПАСТ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Н. А. Ткаченко, Ю. С. Українцева
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Вплив електроактивованої води на властивості свинини з поро-ком автолізу
Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна
PDF
ОТРИМАННЯ МІКРОПАРТИКУЛЯТУ З КОНЦЕНТРАТУ БІЛКІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
Г. В. Дідух
PDF
Оптимальні методи оцінки білкових помутнінь ігристих вин
C. C. Древова, Л. С. Гураль, Д. П. Ткаченко
PDF
Результати дослідження ароматичного профілю виноматеріалів з винограду сорту Тельті Курук
Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко, Т. С. Лозовська
PDF
ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ ТОМАТІВ І ПЕРЦЮ ЗА ОБРОБКИ ЕКСТРАКТАМИ КОРЕНЯ ХРОНУ
О. П. Прісс, В. Ф. Жукова
PDF
ДИНАМІКА ЗМІНИ МАСИ ЗЕЛЕНІ ПЕТРУШКИ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
О. П. Прісс, А. С. Кулик
PDF
ОКИСНИЙ СТРЕС І АНТИОКСИДАНТНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ПЛОДІВ ЯБЛУНІ
М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова
PDF
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З КЛІТКОВИНОЮ ГОРОХУ
Т. А. Сильчук
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ПОЛІПШУВАЧА «СВІЖІСТЬ К+» У ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
О. А. Білик, Н. М. Грегірчак, А. І. Маринін
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ГОЛОЗЕРНОГО ВІВСА СОРТУ «САЛОМОН»
С. М. Соц, І. О. Кустов
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З СУХОЮ МОЛОЧНОЮ СИРОВАТКОЮ
О. В. Бортнічук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко
PDF
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТУ З ЦЕДРИ ЦИТРУСОВИХ ТА ДЕСЕРТНИХ СТРАВ НА ЙОГО ОСНОВІ
Д. В. Федорова
PDF
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економика
Розробка вихрового класифікатора і дослідження його фракційної роздільної здатності
О. В. Акуліч, В. М. Лустенков, В. М. Акуліч
PDF
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ТЕПЛООБМІННИХ ПРОЦЕСІВ ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН
Ю. Л. Білонога, О. Р. Максисько
PDF
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів