Salta al contenuto principale
Salta al menu principale di navigazione
Salta al piè di pagina del sito
Open Menu
Ultimo fascicolo
Archivi
Info
Sulla rivista
Proposte
Comitato Scientifico ed Editoriale
Dichiarazione sulla privacy
Contatti
Cerca
Cerca
Registrazione
Login
Cerca
Cerca
Home
/
Archivi
/
V. 1 N. 58 (2015): Зернові продукти ікомбікорми
V. 1 N. 58 (2015): Зернові продукти ікомбікорми
Pubblicato:
2015-07-06
Організація, економіка, оцінка і прогнози
ОБЛІК ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ
Р. Ю. Бучавая
Зерно: технологія та якість
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ СВОЙСТВ СОВРЕМЕННЫХ СОРТОВ ПШЕНИЦЫ УКРАИНЫ IV. ПОТРЕБИТЕЛЬСКИЕ СВОЙСТВА МУКИ
Д. А. Жигунов
КУЛІНАРНА ОЦІНКА КАШІ З ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ
В. В. ЛЮБИЧ, В. В. ВОЗІЯН
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ СИРКОВИХ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
Т. В. РУДАКОВА
СОВРЕМЕННЫЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ О ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ. ОСНОВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ ДЛЯ ИХ КОРРЕКЦИИ
Т. Е. Лебеденко, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевникова
Корми, якість, технологія та тваринництво
СПОСІБ ПІДГОТОВКИ ПРЕПАРАТІВ ПРОБІОТИКУ ТА КОРМОВОЇ ДОБАВКИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Б. В. Єгоров, В. Є. Браженко, А. В. Єгорова, Ю. Я. Кузьменко, Н. О. Батієвська
КОНТРОЛЬ КАЧЕСТВА КОМБИКОРМОВ ДЛЯ ПОРОСЯТ
Е. Е. Воецкая, А. В. Макаринская, А. П. Лапинская, Г. И. Евдокимова, С. Н. Пенкова
КОМПЛЕКСНА ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ЗАСОБІВ НА КОМБІКОРМОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Н. В. Хоренжий, А. Г. Кучерук, К. М. Шарабаєва
Процеси, технологічне обладнання та автоматизація
ЭФФЕКТИВНОЕ ОБЕСПЫЛИВАНИЕ ПЫЛЕВОЗДУШНЫХ СМЕСЕЙ В ЦИКЛОФЕНАХ
А. А. Гончарук
ЛАБОРАТОРИЯ, КОТОРАЯ ВСЕГДА С ТОБОЙ
СОК ТРЕЙД СОК ТРЕЙД СОК ТРЕЙД
Sviluppato a cura di
Open Journal Systems
Lingua
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informazioni
per i lettori
Per gli autori
Per i bibliotecari