Перейти к основному контенту
Перейти к главному меню навигации
Перейти к нижнему колонтитулу сайта
Open Menu
Текущий выпуск
Архивы
О нас
О журнале
Отправка материалов
Редакция
Заявление о конфиденциальности
Контакты
Найти
Найти
Регистрация
Вход
Найти
Найти
Главная
/
Архивы
/
Том 1 № 58 (2015): Зернові продукти ікомбікорми
Том 1 № 58 (2015): Зернові продукти ікомбікорми
Опубликован:
2015-07-06
Організація, економіка, оцінка і прогнози
ОБЛІК ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ
Р. Ю. Бучавая
Зерно: технологія та якість
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ СВОЙСТВ СОВРЕМЕННЫХ СОРТОВ ПШЕНИЦЫ УКРАИНЫ IV. ПОТРЕБИТЕЛЬСКИЕ СВОЙСТВА МУКИ
Д. А. Жигунов
КУЛІНАРНА ОЦІНКА КАШІ З ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ
В. В. ЛЮБИЧ, В. В. ВОЗІЯН
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ СИРКОВИХ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
Т. В. РУДАКОВА
СОВРЕМЕННЫЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ О ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ. ОСНОВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ ДЛЯ ИХ КОРРЕКЦИИ
Т. Е. Лебеденко, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевникова
Корми, якість, технологія та тваринництво
СПОСІБ ПІДГОТОВКИ ПРЕПАРАТІВ ПРОБІОТИКУ ТА КОРМОВОЇ ДОБАВКИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Б. В. Єгоров, В. Є. Браженко, А. В. Єгорова, Ю. Я. Кузьменко, Н. О. Батієвська
КОНТРОЛЬ КАЧЕСТВА КОМБИКОРМОВ ДЛЯ ПОРОСЯТ
Е. Е. Воецкая, А. В. Макаринская, А. П. Лапинская, Г. И. Евдокимова, С. Н. Пенкова
КОМПЛЕКСНА ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ЗАСОБІВ НА КОМБІКОРМОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Н. В. Хоренжий, А. Г. Кучерук, К. М. Шарабаєва
Процеси, технологічне обладнання та автоматизація
ЭФФЕКТИВНОЕ ОБЕСПЫЛИВАНИЕ ПЫЛЕВОЗДУШНЫХ СМЕСЕЙ В ЦИКЛОФЕНАХ
А. А. Гончарук
ЛАБОРАТОРИЯ, КОТОРАЯ ВСЕГДА С ТОБОЙ
СОК ТРЕЙД СОК ТРЕЙД СОК ТРЕЙД
Разработано
Open Journal Systems
Язык
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Информация
Для читателей
Для авторов
Для библиотек