Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 1 Nr 58 (2015): Зернові продукти ікомбікорми
Tom 1 Nr 58 (2015): Зернові продукти ікомбікорми
Opublikowane:
2015-07-06
Організація, економіка, оцінка і прогнози
ОБЛІК ВИРОБНИЧИХ ВИТРАТ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ
Р. Ю. Бучавая
Зерно: технологія та якість
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ СВОЙСТВ СОВРЕМЕННЫХ СОРТОВ ПШЕНИЦЫ УКРАИНЫ IV. ПОТРЕБИТЕЛЬСКИЕ СВОЙСТВА МУКИ
Д. А. Жигунов
КУЛІНАРНА ОЦІНКА КАШІ З ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ СПЕЛЬТИ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ
В. В. ЛЮБИЧ, В. В. ВОЗІЯН
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ СИРКОВИХ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА
Т. В. РУДАКОВА
СОВРЕМЕННЫЕ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ О ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ. ОСНОВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ ДЛЯ ИХ КОРРЕКЦИИ
Т. Е. Лебеденко, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевникова
Корми, якість, технологія та тваринництво
СПОСІБ ПІДГОТОВКИ ПРЕПАРАТІВ ПРОБІОТИКУ ТА КОРМОВОЇ ДОБАВКИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Б. В. Єгоров, В. Є. Браженко, А. В. Єгорова, Ю. Я. Кузьменко, Н. О. Батієвська
КОНТРОЛЬ КАЧЕСТВА КОМБИКОРМОВ ДЛЯ ПОРОСЯТ
Е. Е. Воецкая, А. В. Макаринская, А. П. Лапинская, Г. И. Евдокимова, С. Н. Пенкова
КОМПЛЕКСНА ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ЗАСОБІВ НА КОМБІКОРМОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Н. В. Хоренжий, А. Г. Кучерук, К. М. Шарабаєва
Процеси, технологічне обладнання та автоматизація
ЭФФЕКТИВНОЕ ОБЕСПЫЛИВАНИЕ ПЫЛЕВОЗДУШНЫХ СМЕСЕЙ В ЦИКЛОФЕНАХ
А. А. Гончарук
ЛАБОРАТОРИЯ, КОТОРАЯ ВСЕГДА С ТОБОЙ
СОК ТРЕЙД СОК ТРЕЙД СОК ТРЕЙД
Opracowane przez
Otwarty system dla Czasopism
Język / Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy