Структура та зміст змагальних програм кваліфікованих спортсменів в акробатичному рок-н-ролі

Автор(и)

DOI:

https://doi.org/10.15391/snsv.2017-5.013

Ключові слова:

акробатичний рок-н-рол, змагальна програма, кваліфіковані спортсмени, клас «Б»

Анотація

Мета: визначити структуру змагальних програм кваліфікованих спортсменів класу «Б» в акробатичному рок-н-ролі.

Матеріал і методи: використовувалися педагогічні, соціологічні і методи математичної статистики. В експериментальній частині дослідження взяли участь фахівці різної категорії та кваліфікації, проведено аналіз відеоматеріалів змагань кваліфікованих спортсменів, які виступають в класі «Б».

Результати: вивчено зміст і встановлено структуру змагальних композицій кваліфікованих спортсменів в акробатичному рок-н-ролі, виділено складові показники змагальних програм.

Висновки: виділено основні структурні компоненти, що характеризують змагальну програму кваліфікованих спортсменів в акробатичному рок-н-ролі. Визначено їх складові, кількість і час виконання. Встановлено, що різноманітність акробатичних елементів, конкурсних ходів, танцювальних фігур, засобів оформлення та логічність побудови всієї змагальної композиції при високій якості виконання характеризує пари-переможці.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-10-31

Як цитувати

Мулик, В., Луценко, Ю., & Таран, Л. (2017). Структура та зміст змагальних програм кваліфікованих спортсменів в акробатичному рок-н-ролі. Слобожанський науково-спортивний вісник, (5(61), 75–79. https://doi.org/10.15391/snsv.2017-5.013

Номер

Розділ

Статті