Дублювання подачі та надмірна публікація

Журнал розглядає лише оригінальний контент, тобто статті, які раніше не публікувалися, у тому числі мовою, відмінною від англійської. Будуть розглянуті статті, що ґрунтуються на змісті, раніше опублікованому тільки на сервері препринтів, інституційному репозиторії або в дисертації.

Рукописи, подані в журнал, не повинні бути надіслані в інші місця, поки вони знаходяться на розгляді, і повинні бути відкликані до того, як будуть представлені в іншому місці. Автори, чиї статті одночасно були представлені в іншому місці, можуть бути піддані санкціям.

Якщо автори використовували свою власну раніше опубліковану роботу або роботу, яка в даний час знаходиться на розгляді, як основа для представленого рукопису, вони повинні цитувати попередні статті та вказувати, чим їхній рукопис відрізняється від їх попередньої роботи. Повторне використання власних слів авторів поза Методики має бути зазначено чи процитовано у тексті. Для повторного використання власних малюнків авторів або суттєвих обсягів формулювань може бути потрібним дозвіл власника авторських прав, і автори несуть відповідальність за його отримання.

Журнал розглядатиме розширені версії статей, опублікованих на конференціях, за умови, що це зазначено в супровідному листі, попередня версія чітко цитується та обговорюється, є значний новий контент та отримані всі необхідні дозволи.

Повторна публікація, неналежний поділ результатів дослідження на більш ніж одну статтю (також відомий як нарізка салямі) може призвести до відхилення або запиту на об'єднання представлених рукописів, а також до виправлення опублікованих статей. Повторна публікація однієї і тієї ж або дуже схожої статті може призвести до відкликання пізнішої статті, а автори можуть бути санкціями.